Şirket Ortağım yılın ilk yatırımını Abonesepeti'ne yaptı

Şirket Ortağım yılın ilk yatırımını Abonesepeti'ne yaptı

Abonelik modeliyle çalışan servislerin yaygınlaşmasıyla bu aboneliklerin tek elden yönetilmesini sağlayan platformlar, bir süredir yükselişte ve Türkiye de bir istisna değil. Türkiye'de farklı abonelik servislerinin müşteri tarafından online olarak yönetilmesini sağlayan Abonesepeti, Şirket Ortağım'dan melek yatırım aldığını duyurdu.

Deniz Okumuş tarafından geçtiğimiz yılın başında kurulan Abonesepeti, (potansiyel) müşterilerin mobil-GSM, ADSL, dijital TV platformları, ev Telefonu ve hatta dergi aboneliği gibi hizmetlerle ilgili fiyat kıyaslama ve indirim kampanyalarını takip etme gibi kolaylıklar sağlıyor. Bununla birlikte kullanıcılar bir abonelik servisine Abonesepeti üzerinden başvurabiliyor. Abonelik süreci Abonesepeti tarafından tamamlanıyor. Bir aracı olarak konumlanan girişim, kullanıcılarına ilk hizmet başlangıcından abonelik iptaline kadarki bütün süreçlerde, kurumlarla yaşadıkları sorunları en aza indirmeyi vaat etiyor. Abonesepeti bugün Digitürk, D-Smart, Superonline, TurkTelekom, Türksat ve Vodafone gibi 20’den fazla şirketin abonelikle ilgili işlemlerini gerçekleştiriyor.

Abonesepeti, milyonlarca abonenin olduğu büyük bir pazarda spesifik bir servis sunuyor. Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı öncülüğünde dokuz yatırımcıdan yatırım alan girişimin Yönetim Kurulu Başkanı da Melek Yatırımcı Mehmet Buldurgan oldu.

Abonsepeti aldığı yatırımla servisini geliştirmeye ve büyümeye odaklanacak. Girişim popüler aboneliklerin yanında online müzik dinlemeden online TV'ye diğer tüm abonelik servislerinin keşif ve yönetimi için de bir platform sunarak erişimini arttırabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.