LG G6, geniş açılı iki ana kameraya sahip olacak

LG G6, geniş açılı iki ana kameraya sahip olacak

2017 yılının merakla beklenen akıllı telefonlarından olan LG G6 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tasarımı sızdırılan LG G6'nın kamera özellikleri hakkında yeni bir görsel yayınlandı. LG'nin resmi blogu arayıcılığıyla yayınlanan görselle birlikte LG G6'nın 100 derece görüş açısına sahip ön ve 125 derece görüş açısına sahip ana kamerayla geleceği kesinleşti.

Geniş açılı lensler tercih eden LG G6, 13 megapiksellik çift ana kamera kullanacak. LG G5 ve V20 modellerinde de çift kamera tercih eden LG, G5 modeliyle yaşadığı başarısızlığı G6 modeliyle unutturmayı hedefliyor. Hatırlatmak gerekirse LG, V20 ve G5 modellerinde geniş açılı 135 derecelik lensler kullanmıştı.

Sızan görsellerle birlikte G6 modelinin ince çerçevelere ve kıvrımlı köşelere sahip olacağını önceden öğrenmiştik. Özellikle ekran gövde oranı anlamında rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen LG G6, fotoğraflarınızı GIF'e dönüştürecek bir kamera özelliğine de sahip olacak.

360 derece panorama modu ve renk dengesini değiştirecek olan yiyecek modu da kameranın sahip olduğu özelliklerden. 26 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacak olan LG G6'nın 5.7 inç QHD ekran, Snapdragon 821 işlemci, 32-bit Quad DAC, Google Assistant, 4 GB RAM, 3200 mAh batarya ve suya dayanıklılık gibi özelliklerle karşımıza çıkması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.