SiparisSistemi.net: Restoranların tüm sipariş süreçlerini tek noktada toplayan SaaS çözümü

SiparisSistemi.net: Restoranların tüm sipariş süreçlerini tek noktada toplayan SaaS çözümü

Türkiye'de restoranların kendilerine has sipariş sistemi kullandığına çok rastlamadım ancak yeni bir yazılım (SaaS) çözümü olan SiparisSistemi.net bu durumu değiştirmek istiyor. Kurulum ve cihaz gerektirmeyen yapısıyla, restoran ve kafelerin tüm sipariş süreçlerini tek noktadan çözmeyi hedefliyor.

KaripNetwork tarafından geliştirilen Sipariş Sistemi, 15 ayda geliştirilen ve Şubat 2017'de hizmet vermeye başlayan bir çözüm. Kullanıcılarının hem internet siparişlerini hem de masa siparişlerini yönetebileceği tamamen web tabanlı bir altyapı sunuyor.

Sipariş Sistemi'ni kullanan mekanlar dört farklı temadan birini seçip hemen sipariş almaya başlayabiliyor. Garsonlar, siparişlerini hiçbir ek cihaza gerek duymadan, cep telefonlarından kolayca alabiliyor. Eğer mekan sahibi yüklemek isterse müşteriler yemeğin yapılışını dahi izleyebiliyor. Sosyal ekran özelliğiyle restoranlardaki akıllı televizyonlar için yayın akışı oluşturabilen Sipariş Sistemi, restoranlara göre kampanyalar da düzenliyor.

Farklı üyelik paketleriyle hizmet veren Sipariş Sistemi, 15 günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor. Seçilen üyelik paketine göre mekanlar müşteri portföyü ve satış raporu oluşturma gibi özellikleri kullanabiliyor. Edindiğim bilgilere göre da sistemin dağıtımına yeni başlanmış ve şu anda Kadıköy'de 4 restoran ile anlaşma sağlanılmış.

KaripNetwork ekibinden Anet Sahakyan, büyüme hedeflerinin İstanbul ile sınırlı olmadığını, Türkiye genelinde 10 - 15 bin arasında restoran ve kafeye sipariş sistemini ulaştırmayı amaçladıklarını da paylaşıyor.

"Şu an sistemimizi kullanan restoranlardan gelen istekler doğrultusunda sistemi geliştirmeye devam ediyoruz. En önemli geliştirme ise sipariş sisteminin içine Sodexo, Multinet gibi bir ödeme sistemi entegre etmek." diyen Anet Sahakyan;

"Yemek reçetelerini girip stok takibini de sağlayacağız. Sistemi kullanan tüm restoranlar sipariş veren üyeleri ortak olarak kullanabiliyor ama restoranlar sadece kendi üyelerini görebiliyor. Web sayfasından sipariş alma özelliği için her restoran için ayrı ayrı üye olmak gerekmiyor. Geliştirmelerimiz arasında Facebook sayfasından da sipariş almayı yakın zamanda aktif etmeyi planlıyoruz."

diye ekliyor. Türkiye'de internetten yemek siparişi Yemeksepeti'nin hakimiyetinde. İnternetten sipariş konusunda rakip tanımayan Yemeksepeti, bağımsız sipariş sistemlerinden de şimdiye kadar etkilenmiş değil. SiparisSistemi.net bu konuda istisna olur mu emin değilim ancak mekan içi süreçlere ve ihtiyaçlara odaklandığı için ayakta kalma şansının daha yüksek olacağını tahmin ediyorum. Bu noktada Sipariş Sistemi'nin Yemeksepeti ile uyumlu çalıştığını da eklemeden geçmeyeyim.

SiparisSistemi.net adresinde sistemin detaylarını keşfedebilir, yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.