Lenovo, uygun fiyatlı Halo klavyeli Yoga A12 modelini duyurdu

Lenovo, uygun fiyatlı Halo klavyeli Yoga A12 modelini duyurdu

Geçtiğimiz Ağustos ayında tanıtılan Yoga Book modelleriyle dikkatleri çeken Lenovo, bugün ailenin yeni üyesi olan Yoga A12 modelini duyurdu. 2016 yılının en yenilikçi ürünlerinden olan Yoga Book, fiziksel tuş barındırmayan dokunmatik Halo klavyesi ve başarılı tasarımıyla öne çıkıyordu.

Yoga A12 modelinde hem tasarımı geliştirilen hem de ekran boyutunu büyüten Lenovo, ekran çerçevelerini inceltmeyi de başarmış. 360 derece dönebilen 12.2 inçlik HD bir ekranla karşımıza çıkan Lenovo Yoga A12, sadece Android işletim sistemiyle çalışıyor. Hatırlatmak gerekirse Yoga Book modeli hem Windows 10 hem de Android işletim sistemine sahip iki farklı versiyona sahipti.

Gücünü Intel Atom x5 işlemcisinden alan Yoga A12, 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı sunuyor. Yoga Book modellerinde olduğu gibi Halo klavye ve kalem desteğine de sahip olan Lenovo Yoga A12, 1 kg ağırlığında. 13 saatlik bir batarya ömrü de sunan Yoga A12, siyah ve rose gold olmak üzere farklı iki renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak.

Hem Lenovo'nun hem de tüm tablet ekosisteminin en yenilikçi ürünlerinden biri olan Lenovo Yoga A12, 299 dolarlık uygun bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Selefi olan Yoga Book modellerinin 499 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu da hatırlatalım. Özellikle Chromebook'lar ve uygun fiyatlı tabletler için ciddi bir tehdit olma yolunda olan Yoga A12, 8 Şubat itibariyle yurt dışında satışa sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.