BIC Angels, global düşünen girişimleri Berlin programına davet ediyor

BIC Angels, global düşünen girişimleri Berlin programına davet ediyor

Ülkemizin öne çıkan melek yatırım ağlarından BIC Angels, geçen sene ilkini düzenlediği BIC Berlin programını bu sene de tekrarlıyor.

Türkiye'deki girişimleri Avrupa'nın en önemli girişimcilik merkezlerinden biri olan Berlin'e taşıyan; girişimcilere çalışma alanı, network ve finansal destekler sunan BIC Berlin için 27 Şubat'a kadar başvurunuzu yapabilirsiniz.

Hem erken hem de ileri aşama girişimlerin başvurabileceği programın en önemli seçim kriteri global potansiyel bulundurmak. 1 ay sürecek olan BIC Berlin'de, program sonunda başarılı olan girişimler çalışma vizesi, şirket kurma ve yatırım alma konularında da destekleniyor.

Bilmeyenler için hatırlatmak gerekirse, BIC Berlin'e geçtiğimiz sene gezginlerle şehrin amatör rehberlerini buluşturan Local Guddy ve girişimleri ‘micro-influencer’ kitleyle buluşturan Influanza katılmıştı. 2016 yılı içinde 10 girişime melek yatırım yapılmasına aracılık eden BIC Angels'ın 2017 faaliyetlerini de yakından izleyip sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. BIC Berlin'e 27 Şubat'a kadar başvurabilirsiniz.

Local Guddy ve Influanza Berlin'de (2016)
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.