Twitter, Instagram benzeri Keşfet sekmesine kavuşuyor

Twitter, Instagram benzeri Keşfet sekmesine kavuşuyor

Bugüne kadar trend ve arama sekmeleri sayesinde kullanıcılarına uygulama içerisinde gezinme imkanı sunan Twitter, Instagram benzeri keşfet sekmesine kavuşuyor. Resmi Blog arayıcılığıyla duyurulan Keşfet özelliği, hem Twitter içerisinde gezinmeyi kolaylaştıracak hem de popüler canlı yayınları takip etmenize olanak sağlayacak.

Kullanıcılarından uygulama içerisinde aradıklarını bulma konusunda zorluk çektiklerine dair geri bildirimler alan Twitter, Keşfet (Explore) sekmesi sayesinde Trendler, aramalar, popüler konular ve canlı yayınları tek bir sekme altında toplayacak. Bugün itibariyle iOS kullanıcıları için sunulan Keşfet özelliği, önümüzdeki haftalarda Android kullanıcıları için de gelecek.

Halihazırda var olan Twitter sekmelerinin yanına yerleşecek olan Keşfet sekmesi, Instagram'dan "esinlenilmiş" bir özellik olsa da uygulama içerisinde gezinmeyi büyük oranda kolaylaştırabilir. Ayrıca keşfet sekmesine basılı tutulduğunda kullanıcıların otomatik olarak kayıtlı aramalara yönlendirildiğini de ekleyelim. Keşfet özelliğini kullanmak için iOS Twitter uygulamasının en yeni sürümüne sahip olunması gerektiğini de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.