Türkiye'de 14 ajansın sahibi olan Publicis, Publicis One Türkiye yönetimini açıkladı

Türkiye'de 14 ajansın sahibi olan Publicis, Publicis One Türkiye yönetimini açıkladı

Dünyanın en büyük ajans gruplarından Publicis Groupe yeni organizasyon yapısı Publicis One'ın Türkiye lansmanını yaptı. Publicis One Global CEO’su Jarek Ziebinski, Publicis One, Orta ve Doğu Avrupa Bölge CEO’su Misa Lukic ve Publicis One Türkiye’nin CEO'su olarak açıklanan Savaş İnanç Dedebaş'ın konuşmalarını yaptığı lansmanda Türkiye hedefleri paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıllarda Voden ve Digitouch'ı satın alarak Türkiye odağını artıran Publicis Groupe'un hedefi ise dikkat çekici: Publicis One Türkiye, 3 yıl içerisinde cirosunu iki katına çıkarmayı planlıyor.

Publicis İstanbul, Publicis Healthcare, Leo Burnett, Leo PR, Saatchi & Saatchi, Nurun, Voden, Starcom, Mediavest | Spark, Zenith, Vivaki Creative, DataWise, Liquid Thread ve Digitouch'ın da aralarında bulunduğu markalarla 420 kişiyle hizmet veren marka, yeni yapılanmasında işten çıkarma yapmadan devam edecek.

Publicis One Türkiye'de üst yönetim ise şu şekilde olacak: Publicis One Türkiye’nin ilk CEO’luk görevini halihazırda Vivaki Türkiye Ülke Başkanı ve Starcom Mediavest Group CEO'su olarak görev alan Savaş İnanç Dedebaş yürütecek. Voden Ajans Başkanı Kurtuluş Eker, Digitouch CEO'su Yunus Güvenen, Vivaki Türkiye CFO'su İlker Alişoğlu, Publicis İstanbul Genel Müdürü Özlem Öğüt Çital, Publicis One'ın yönetim ekibi olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.