Webrazzi E-Ticaret 2017'nin biletleri satışa çıktı!

Webrazzi E-Ticaret 2017'nin biletleri satışa çıktı!

15 Şubat Çarşamba günü düzenlenecek olan Webrazzi E-Ticaret 2017 için biletler satışa çıktı.

Hatırlarsanız duyurusunu da yaptığımız gibi 2017 yılındaki Webrazzi konferanslarının tarih ve lokasyonları belli olmuştu. Bugün ise ilk konferansımız olan Webrazzi E-Ticaret 2017'nin biletlerini satışa açıyoruz.

E-ticaret sektörünün öne çıkan oyuncularıyla; tedarik süreçleri, mobil ticaret, dikey e-ticaret, 2. el pazarında yer alan oyuncular, yatırımlar ve optimizasyon gibi çok sayıda konuyu ele alacağımız konferansımıza erken kayıt indirimiyle beraber KDV dahil 590 TL'ye bilet satın alabilirsiniz. 4 ve üzeri satın almalarda bir grup indiriminin olduğunu da belirtelim.

Farkedeceğiniz üzere bu seneden itibaren konferans biletlerimizi Webrazzi Bilet adını verdiğimiz kendi platformumuzdan satmaya başlıyoruz. bilet.webrazzi.com alan adı altında bulunan Webrazzi Bilet'i, düzenlediğimiz tüm konferanslar için bilet satın alabileceğiniz ve almış olduğunuz biletler için katılımcı bilgilerini düzenleyebileceğiniz bir platform olarak tasarladık.

Webrazzi Bilet üzerinden dilediğiniz Webrazzi konferansı için dilediğiniz kadar bilet satın alabilir, bilet sahipleri için kullanıcı bilgilerini sisteme girebilirsiniz. Bu arada detaylandırmak gerekirse; konferanslarımızda dağıtılan yaka kartı ve duyurularda kullanılmak üzere her bir katılımcı için ad, soyad, e-posta ve firma adı bilgilerini sizden talep ediyoruz. Bu bilgileri ilgili konferansın başlamasından 4 iş günü öncesine kadar güncelleyebilmeniz de mümkün.

Webrazzi Bilet üzerinde şimdilik yalnızca 15 Şubat'taki Webrazzi E-Ticaret 2017 için bilet satın alabilirsiniz. Diğer konferanslarımızı da yavaş yavaş satışa açacağız. Bunun dışında Webrazzi Bilet platformumuz ile ilgili sıkça sorulan sorulara da göz atabilirsiniz.

Hemen aşağıda 'Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu' olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi VIP Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2017 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2017 Konferansları;

Webrazzi VIP Pass, Webrazzi’nin 2017deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi VIP Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi VIP Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.150 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.000 TL’den sahip olabilirsiniz.

Neden Webrazzi VIP Pass” adını verdiğimiz sayfada da yer alan tabloya bakacak olursak; erkan kayıt indirimleriyle tüm bu 7 konferansımıza katılım 4 bin 200 TL civarında tutarken, bir kişilik Webrazzi VIP Pass’e 2 bin 150 TL’ye sahip olabilirsiniz. Webrazzi VIP Pass’te her bir konferans için başka bir kişi adına kayıt yapabileceğinizi de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.