Bir Fikrin mi Var? programı, tüm tecrübesini bir kitapta topladı [Lansman]

Bir Fikrin mi Var? programı, tüm tecrübesini bir kitapta topladı [Lansman]

Onuncu yılını kutlayan televizyon programı ve girişimcilik markası Bir Fikrin mi Var?, tüm bu tecrübelerini bir kitap haline getirdi.

Hüsnü Özyeğin, Ali Sabancı ve Leyla Alaton gibi isimlerin röportaj veya öğütlerini de içeren kitap, kısa bir süre önce yayınlanmış.

On yıl içinde binlerce fikri milyonlarca izleyiciyle buluşturan Bir Fikrin mi Var?, önemli isimlerin de katkı sağladığı bu kitapta yeni nesil girişimcilere 'kılavuz kaptanlık' yapma niyetinde.

Bir Fikrin mi Var? kitabının linkini herhangi bir online kitabevini seçmemek adına paylaşmıyoruz, ancak hem kitapçılarda hem de Google'da rahatlıkla bulabilirsiniz. :) İnkılap Kitabevi'nden yayınlanan Bir Fikrin mi Var? kitabını yaklaşık olarka 20 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Bir Fikrin mi Var? programının yapımcısı ve aynı zamanda kitabın da yazarı olan Fuat Sami, lansman toplantısında ülkemizin en önemli girişimcilerinden biri olan Hüsnü Özyeğin ile bir de sohbet gerçekleştirdi. Hemen aşağıda söz konusu sohbeti izleyebilirsiniz.

Bir Fikrin mi Var? kitabının arka kapağı;

Kitabın lasmanında Hüsnü Özyeğin ve Fuat Sami

10 yılda 10 binlerce fikir, milyonlarca izleyici ve ülke çapında markalar yaratan Türkiye’nin en büyük girişimcilik markasının sırları bu kitapta!

Türkiye televizyonlarında yayınlandığı dönemde fenomen haline gelen “Bir Fikrin mi Var?” yarışmasının yaratıcısı Fuat Sami, girişimcilikle ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşarak girişimcilik adaylarına kılavuz kaptanlık yapıyor.

Her biri alanında duayen birçok ismin girişimcilik tecrübelerini anlattığı, röportajların da yer aldığı “Bir Fikrin mi Var?”, cesur girişimcilere çıktıkları yolculukta nelere dikkat etmeleri gerektiğini bizzat yaşanmışlıklarla gösteriyor.

Duayenlerden Girişimcilik Sırları Bu Kitapta!

“Girişimcilik işi denemeden, risk almadan olmaz.” Ali Sabancı

“İş sahibinin başkalarına danışmaktan çekinmemesi lazım, çünküdanışmak ayıp değil. Bazen bazı konuları telefon açıp danıştığım zamanherkes şaşırıyor.” Hüsnü Özyeğin

“Girişimcilik, insanın tıraş olmayı kendi yüzünde öğrenmesi gibi bir şey.Riski göze alıyorsunuz, yüzünüzü kese kese yapmayı öğreniyorsunuz.” Leyla Alaton

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.