Amazon, Chase ve Visa işbirliğiyle Prime üyelerine özel kredi kartı çıkartıyor

Amazon, Chase ve Visa işbirliğiyle Prime üyelerine özel kredi kartı çıkartıyor

Amazon, ABD'nin en büyük bankalarından birisi olan Chase ile iş birliğine giderek Amazon Prime markalı Visa kartını tanıttı. Amazon Prime Rewards Visa Signature Card sahibi kullanıcılar, Amazon.com üzerinden yaptığı tüm alışverişlerde yüzde 5 iade alıyor. Bu da Amazon Prime üyelerine, tüm Amazon ürünlerinde yüzde 5 indirim fırsatı sunan bir sadakat kartı özelliği taşıyor. Karta sahip kişiler sadece Amazon.com'da değil, farklı işyerlerinde de iade alabiliyor ve bu da Amazon Prime üyeliği ayrıcalığı olarak sunuluyor.

Bu işbirliği sayesinde Amazon kendi üyelik sistemi Amazon Prime'ı ön plana çıkartırken, aynı zamanda Chase banka olarak, Visa ise bir kart ağı olarak yeni müşterilere, hem de internet alışverişi yapan, kredi kartı kullanımını tercih eden önemli bir kitleye ulaşmayı başarıyor. Chase'in kart servisleri CEO'su Kevin Watters ise yaptığı açıklamada Amazon ile çalışarak kart kullanıcılarına daha fazla değer sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Chase'in Amazon Prime kredi kartı kullanıcıları yıllık kart aidat ücreti de ödemeyecek. Bunun yanında bu karttan uluslararası işlem geçtiğinde bununla ilgili de bir ekstra ücret alınmayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.