Fotoğraf tamamlama uygulaması WeSnap, Fransız oyun şirketi Akkad tarafından satın alındı

Fotoğraf tamamlama uygulaması WeSnap, Fransız oyun şirketi Akkad tarafından satın alındı

Gökhan Çeliker'in kuruculuğunda geliştirilen WeSnap (iOS) adlı fotoğraf paylaşım uygulaması, Fransız mobil oyun ve uygulama şirketi Akkad tarafından satın alındı.

Sizlere 2015 yılında tanıttığımız WeSnap, iki yarım fotoğrafı birleştirmesiyle dikkatleri üzerine çeken bir uygulamaydı ve tanıtıldığında ProductHunt'ta günün en çok oylanan uygulaması olmuştu. WeSnap, aradan geçen 1,5 yılda ayakta kalmayı başarmış ve resmi blogunda paylaşılan bilgiye göre Akkad adlı Fransız şirket tarafından satın alınmış.

Gökhan Çeliker, söz konusu blog yazısında WeSnap'in geliştirilmesine farklı rollerdeki 20 kişinin katkı sağladığını paylaşıyor ve hem ekibine hem de kullanıcılarına teşekkür ediyor. Satın alma rakamı ve kullanıcı sayısı gibi herhangi bir rakam da paylaşmıyor.

Diğer yandan Akkad, Fransa merkezli ancak ABD ve Bulgaristan'da da ofisleri bulunan bir teknoloji şirketi. iOS, Android, Windows Phone akıllı telefon ve tabletleri için oyunlar geliştiriyor ve şu sıralarda sahibi olduğu Html5.com'u yayına hazırlamakla meşgul.

WeSnap'in satın almasına dair yeni bir bilgi öğrenmemiz halinde sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.