Super Mario Run artık Android'de!

2016'ya damgasını vuran oyunlardan biri olan Super Mario Run, Android'e geliyor. Yaklaşık iki hafta önce yalnızca iOS için yayınlanan oyun, Google Play Store'da göründü. Android versiyonu için ön kayıt almaya başlayan Super Mario Run, kısa süre sonra yayınlanacak.

15 Aralık’ta 151 ülkede yayınlandığı ilk gün 4 milyon dolar gelir elde eden Super Mario Run'ın, Android'e gelip gelmeyeceğine ise şüpheyle bakılıyordu. Her ne kadar oyunun Google Play Store'da güvenlik ve kontrol konusundaki hassasiyetlerinin karşılanması durumunda oyunun yayınlanacağını bilsek de, Nintendo tarafından kesin bir tarih belirlenmemişti, bugüne kadar. Super Mario Run'ın Google Play Store'da görünmesi bu kaygıların kısa sürede giderildiği anlamına geliyor.

Çocukluğumuzun klasiği Super Mario’nun ve yapımcısı Nintendo’nun ilk mobil oyunu olma özelliğindeki Super Mario Run, freemium modeliyle sunuluyor. Bedava indirip, ilk dört aşamasını oynayabildiğiniz Super Mario Run’ın tamamını açmak için 9.99 dolar, Türkiye’de ise yaklaşık 27 TL ödemeniz gerekiyor. Klasik Super Mario deneyimini World Tour bölümünde yaşatan oyun, Toad Rally ve Kingdom Builder bölümleriyle sosyalleşmek ya da rakipleriyle yarışmak isteyen oyuncuları hedefliyor.

Super Mario Run'ın önemli bir sorunu ise oyundaki 24 aşamanın kısa sürede bitirilebiliyor olması. Bu, oyunun ilk yayınlandığı günlerde yakaladığı hype'ın kısa sürede aşağı inmesine neden olmuştu. Android haberi Super Mario Run için yeni bir hareketlilik yaratsa da, etkinin kısa süreceğini ön görebiliriz. Nintendo'nun bir sonraki hamlesini hala bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.