Momento, fotoğraflarınızı GIF'e çevirip düzenleyen yeni uygulamasını yayınladı

Momento, fotoğraflarınızı GIF'e çevirip düzenleyen yeni uygulamasını yayınladı

İlk kez geçtiğimiz Eylül'de iMessage için GIF oluşturma uygulaması olarak yayınlanan Momento, iMessage'dan bağımsız ilk uygulamasını yayınladı. Fotoğraflarınızı tarayıp GIF oluşturan akıllı fotoğraf düzenleme uygulaması haline gelen Momento şimdilik yalnızca iOS tabanlı cihazlarda kullanılabiliyor.

Ücretsiz sunulan Momento GIFs mobil uygulamasını indirip, fotoğraf kütüphanenize erişmesine izin verdiğinizde, uygulama GIF'e dönüştürülebilecek olan fotoğraflarınızı otomatikman tanıyor. Peşpeşe çekilmiş fotoğraflar, videolar ve canlı fotoğrafları GIF formatına dönüştüren Momento üzerinden oluşturulan GIF'leri düzenlemeniz de mümkün.

momento

Bu yönüyle piyasadaki GIF oluşturma uygulamalarından ayrışan Momento ile, oluşturduğunuz GIF'lerin oynatma hızını ya da parlaklığını değiştirebiliyorsunuz. Bununla birlikte GIF'inize sticker'lar ve metinler ekleyebiliyorsunuz. Momento paylaşım odaklı bir uygulama ve eğlenceli görseller oluşturup, Facebook, Twitter yada Instagram'da paylaşmanızı sağlıyor.

Yenilenen uygulamasını ücretsiz sunmaya başlayan Momento, uygulama içi satın almalarla gelir yaratıyor. Pro filtreler, sticker'ların olduğu Momento sürümüne 10.49 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.