Apple TV için Minecraft çıktı

Oyun dünyasının en sevilen yapımlardan olan Minecraft, nihayet Apple TV için yayınlandı. Tim Cook geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleşen Apple etkinliğinde Apple TV'nin 8 binden fazla uygulamaya sahip olduğunu ve yıl sonuna kadar Minecraft'ın da Apple TV için kullanıma sunulacağını belirtmişti.

Neredeyse her oyun platformu için kullanıma sunulan Minecraft, nihayet yılın sonuna geldiğimiz şu günlerde Apple TV için çıktı. Ücretsiz versiyonu olmayan oyun, 19.99 dolarlık fiyat etiketine sahip. Bu fiyata sınırlı bir süre için Ender güncellemesi ve 7 adet DLC paketi de dahil olacak.

minecraft

Çeşitli temalar sunan 19.99 dolarlık pakete Holiday 2015, Town Folk, Plastic, Natural, Cartoon, Festive 2016 ve City Folk paketleri de dahil olacak. Tabii ki Minecraft’ın Apple TV versiyonu oyunun Microsoft Realms ve Xbox Live desteği gibi özelliklerini kaybetmiş olacak.

Fakat Minecraft oyunun yapımcısı olan Mojang bu özelliklerin yakın zamanda oyunun Apple TV versiyonu için geleceğini de belirtti. Minecraft'ın Ender güncellemesinin iOS, Android ve Windows 10 kullanıcıları için de sunulduğunu belirtelim.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.