Kişiye özel etkinlik rehberi Partymag, İstanbul ve İzmir'de faaliyet gösteriyor

Kişiye özel etkinlik rehberi Partymag, İstanbul ve İzmir'de faaliyet gösteriyor

Eğlenmek isteyen insanlarla müşteri bekleyen mekanları buluşturan Partymag'in hedef kitlesinde ağırlıklı olarak üniversite öğrencileri, turistler ve genç profesyoneller bulunuyor.

Mobil öncelikli bir girişim olarak dikkat çeken Partymag, Haziran 2015'te yayın hayatına başlamış ve bugüne kadar 5 binin üzerinde kullanıcı kazanmayı başarmış.

Gece hayatını seven, farklı etkinlik ve mekanları keşfetmekten hoşlanan kişilere hitap eden platformda bugüne kadar 8 bin 400 adet etkinlik listelenmiş, ayrıca kullanıcılar uygulamada ortalama 1 dakikadan fazla zaman geçirmiş.

Android ve iOS platformlar için mobil uygulamaları bulunan Partymag'in aynı zamanda web sitesi üzerinde de etkinlik ve mekan listelediğini belirtelim. Diğer yandan Ali Döner ve Fatih Yıldırım tarafından kurulan girişim, kısa bir süre önce Hackquarters'a katılmış ve bir de tohum yatırımı almaya hazırlanıyormuş.

partymag-gorsel

Müzik zevklerini öne çıkartan Partymag, kişiye özel etkinlik listeliyor

Platformu rakiplerinden ayıran özelliklerin başında ise kullanıcılarını sahip oldukları müzik zevklerine göre kategorize etmesi ve kişiye göre etkinlik listelemesi geliyor. Hedef kitlesine ulaşmak isteyen mekanlar için de farklı çözümler sunan Partymag, kurucu ortaklardan öğrendiğimize göre önümüzdeki yıl içinde platformun içine bir de ödeme sistemi koymayı planlıyormuş.

Söz konusu özelliğin hayata geçtiğinde dünyada ilkerden biri olacağını söyleyen kurucu ortaklar, Partymag ile mekan içinde içecek sipariş etmenin mümkün olacağını dile getiriyor. Bu arada Partymag'in şu anki gelir modeli ise mekanlardan uygulamada listelenmek için alınan aylık ücret, sponsorluklar ve uygulama içinde yapılan mekan reklamları üzerine kurulu.

Pazar araştırması, rakip analizi ve hedef kitle kullanıcılarla anket yaparak faaliyet göstereceği şehirlere karar veren uygulama, ilk olarak İstanbul'la yola çıkmış. Yılbaşı itibarıyla resmi olarak İzmir'de de faaliyet gösterecek olan Partymag, Mart ayında ise Budabeşte'ye açılacakmış.

Etkinlik listeleyen uygulama ve mekanlar arasında dikey bir alanda konumlanan Partymag, zaman içinde kullanıcı kitlesini kalıcı hale getirerek mekanlardan elde edeceği reklam ve sponsorluk gibi gelirleri arttırmak istiyor. Globalleşme hedefi de olan girişimi takip edip gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.