Instagram'a yorumları kapatma özelliği geldi

Kısa süre önce kaybolan fotoğraflar ve canlı yayın özelliği ile karşımıza çıkan Instagram, kullanıcı yorumları için hazırladığı yeni özellikleri duyurdu. Kuruculardan Kevin Systrom, firmanın resmi blogunda, kullanıcı yorumlarını kapatma ve beğenme özelliklerini devreye soktuklarını açıkladı. Bir süredir küçük gruplar için kullanılabilen sistem, böylece tüm kullanıcılara açılmış oldu. Instagram'da uygunsuz yorumları gizlemek önceden beri mümkün fakat bu özelliğin yeterince kullanışlı olmadığı da bir gerçek.

insta

Gelen yeniliklerle herhangi bir fotoğrafınızın altına gelecek olan yorumları tamamen kapatmak veya gelen yorumları beğenmek mümkün oluyor. Instagram'ın en büyük sorunlarından olan istenmeyen yorumları engellemek adına önemli bir adım olan yorum kapatma özelliğine fotoğraf paylaşım ekranın altında yer alan"Gelişmiş ayarlar" kısmından ulaşmak mümkün olacak. Bu özelliği istediniz zaman geri açabileceğinizi de belirtelim.

Yorumları beğenmek isteyen kullanıcıların yapması gereken ise oldukça basit. Artık Instagram kullanıcıları yorumların yanında beliren kalp simgesine basarak yorumları beğenebilecek. Instagram'a daha fazla yenilik eklemek için çalışmalara devam edildiğini belirten şirket, yeni özellikleri önümüzdeki hafta kullanıma sunacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.