Hızlandırma programı IoT – Telco Labs, ikinci dönem başvurularını açtı

Nesnelerin İnterneti ve telekom girişimlerini hedefleyen dikey bir hızlandırma programı olan IoT - Telco Labs, ikinci dönem başvurularını açtı.
Hızlandırma programı IoT – Telco Labs, ikinci dönem başvurularını açtı

iot-telco-logoNesnelerin İnterneti ve telekom girişimlerini hedefleyen dikey bir hızlandırma programı olan IoT - Telco Labs, ikinci dönem başvurularını açtı.

Istanbul Startup Angels ve Nexus Ventures’ın beraber yürüttüğü hızlandırma programı, hatırlarsanız ilk olarak geçen yıl düzenlenmiş ve 6 girişim mezun olarak tohum yatırımı almaya hak kazanmıştı.

Başvuru sürecinin 19 Şubat'a kadar devam edeceği programda bu sene de 5 ile 10 arasında girişim kabul alacakmış. Girişimlerin ücretsiz ofis alanı, 3 aylık eğitim/mentörlük programı, 15-50 bin Dolar arasında tohum sermayesi ve uluslararası işbirliği fırsatlarıyla melek yatırımcılarla tanışma gibi imkanlar sunan geniş networking desteği alacağını belirtelim.

Programla ilgili detaylı bilgiyi web sitesinde bulabilir, dilerseniz başvuru formu üzerinden hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Son olarak hemen yukarıda bahsettiğimiz gibi IoT - Telco Labs'tan mezun olarak tohum yatırım desteği alan girişimlere de yer vermek gerekirse; 11Sight, Anatolian Technologies, BRANDLIGHT, LedBox, ParkKolay ve PlatoNYX.

2017'de ikincisi düzenlenecek olan IoT - Telco Labs'ın birinci döneminden bir kare

2017'de ikincisi düzenlenecek olan IoT - Telco Labs'ın birinci döneminden bir kare

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.