Sharp, Star Wars konseptli akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Sharp, Star Wars konseptli akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Sharp, SoftBank için ürettiği özel seri Star Wars konseptli akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere daha önce Verizon tarafından Star Wars konseptli telefonlar üretilmiş ve piyasaya sürülmüştü, Japonya ayağında ise SoftBank, Star Wars'un lisans haklarını satın alarak iki farkl modeldeki akıllı telefonlarını Sharp'a ürettirmiş.

Birisi siyah yani Dark Side, diğer ise beyaz yani Light Side'ı temsilen üretilen akıllı telefonların yazılımlarına da müdahale edilmiş. Cihazlar sadece dış görünüş olarak değil, içlerindeki tema ile de Star Wars konseptine uygun olarak tasarlanmış. Telefonların duvar kağıtları, ses tonları, alarm müzikleri bile Star Wars konseptli olarak düzenlenmiş durumda.

Sharp tarafından üretilen bu telefonları alan kullanıcılar, Star Wars: The Force Awakens filmini de ücretsiz olarak telefon üstünde izleyebiliyorlar. Android işletim sistemiyle çalışan telefon 5.3 inçlik bir ekrana sahip ve 1080p kalitesini destekliyor. Cihazda Snapdragon 820 işlemci kullanışmış ve 3GB RAM'e sahip. Star Wars konseptli Sharp telefonların 32GB'lık dahili hafızalarının yanı sıra, microSD kart girişleri bulunuyor. 3000 mAh'lik batarya kapasitesine sahip telefon sadece Japonya'ya özel olarak 2 Aralık tarihinde piyasaya çıkacak. Tarih itibariyle telefon Rogue One: A Star Wars Story filminin gösterime girmesiyle eş zamanlı olarak raflardaki yerini almış olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.