Ekran İşleri'nin yeni mobil TV rehberi uygulaması Komodor, 40 bin aktif kullanıcıya ulaştı

Ekran İşleri'nin yeni mobil TV rehberi uygulaması Komodor, 40 bin aktif kullanıcıya ulaştı

TV odaklı sosyal ağ N'oluyo'nun yapımcısı Ekran İşleri, ikinci ekran odaklı yeni uygulaması Komodor'u kısa süre önce yayınladı. Mobil TV rehberini, N'oluyo ana uygulamasında ayıran Ekran İşleri, Komodor ile  izleyiciler için kullanımı kolay ve her an seyredecek bir TV programı bulmalarına yardımcı olan bir uygulama sunuyor. Ekran İşleri, App Store'da yayınlandığı ilk 15 günde 40 bin aktif kullanıcıya ulaşan Komodor'u Orta Doğu pazarına da açmayı planlıyor.

Bir süredir App Store'da farklı kategorilerde öne çıkanlar arasında dikkatinizi çekmeyi başardıysa, Komodor uygulamasıyla muhtemelen tanışmışsınızdır. Aşina olmayanlar için, mobil TV rehberi uygulaması, kullanıcı deneyimi öncelikli olması ve proaktif özellikleriyle benzerlerinden ayrışıyor. Tek tek kanalları gezmek yerine, Komodor'u açıp, hangi TV kanalında hangi programın yayında olduğunu görebiliyorsunuz. Bunun için zaman tablosunu kaydırmanıza da gerek kalmıyor, uygulama otomatikman gerçek zamanlı yayın bilgilerini telefonunuzun ekranına getiriyor.

komodor

Komodor'un bir diğer kullanışlı özelliği, yayınları takip edebilme ve dilediğiniz yayına bildirim ekleme özelliği. Kullanıcıların bu sayede izlemek istedikleri programları kaçırmamasını sağlayan Komodor, gelişmiş filtreleme sistemiyle her an izleyecek bir şey bulunmasına yardımcı oluyor. TV'yi rastgele bir saatte sadece vakit geçirmek için açan kullanıcıları da sonsuz zapping yapma döngüsünden kurtarıyor uygulama.

Yapımcısı Ekran İşleri, Komodor ile, N’oluyo’da olduğu gibi yapımcı, kanal, dijital yayıncı, VOD sistemleri ve içerik sahipleri ile stratejik ortaklıklar kurmayı ve kullanıcılarını içeriklere direkt olarak yönlendirebilmeyi amaçlıyor. Bugün yalnızca iPhone için yayınlanan Komodor’un 2016 bitmeden hızlıca Android versiyonun da piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ekran İşleri, Türkiye’nin dizi ihracatında ana pazarlarından biri olan Ortadoğu’ya açılarak “Ortadoğu’nun TV rehberi” haline getirmeyi planlıyor Komodor'u. Komodor'un N'oluyo ana uygulamasından ayrılmasındaki ana motivasyonlardan biri de bu. Sade, basit ve kullanışlı bir ürünün yurt dışı açılımına da yardımcı olmasını umuyor Ekran İşleri.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.