Uber, yılbaşı için dijital hediye kartı satışlarına başladı

Uber, yılbaşı için dijital hediye kartı satışlarına başladı

Uber yaklaşan noel sezonu öncesinde dijital hediye kartı satışlarına online olarak başladı. Dijital hediye kartları Uber'in açtığı özel site üzerinden satın alınarak gelen kodla yolculuk yapılabilecek. Bununla birlikte sadece yolculuk değil, UberEATS uygulamasında da kodlar geçerli olacak.

Uber yaptığı online hediye kartı satış platformunda ise kullanıcılara hediye kartlarını özelleştirebilme imkanı da sunuyor. Hediye kartının tasarımına ve hediye notunuza kendiniz karar verebiliyorsunuz. Kullanıcılar, 25 dolar, 50 dolar, 100 dolar ve 200 dolarlık hazır kartların yanı sıra, 10 dolar ile 500 dolar arasındaki tutarları da istediği gibi seçerek bu miktarlarda hediye kartı satın alabiliyor. Hediyeyi alan kişinin, kodları hediye edeceği kişinin e-posta adresini yazarak kolayca gönderebiliyor.

Uber dijital hediye kartlarının yanında fiziksel hediye kartları da basıyor. Bu kapsamda ABD'de Kroger, Target ve Walmart gibi 35 binden fazla mağazada satılan fiziksel hediye kartları da bulunan Uber, burada satılan kodlarla ve dijital ortamdan gelen siparişlerle Uber kullanımını daha da artırmak ve yaygınlaştırmak istiyor gibi gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.