Afrika kökenlilere yönelik film ve dizi yayınlayan Afrostream 24 ülkede faaliyete geçiyor

Afrika kökenlilere yönelik film ve dizi yayınlayan Afrostream 24 ülkede faaliyete geçiyor

Afro-amerikan, Afrikalı ve Karayipli izleyicilere yönelik online film ve televizyon programları yayınlayan içerik platformu Afrostream, çoğunluğunu Afrika ülkelerinin oluşturduğu 24 ülkede daha kullanıma sunuluyor. Silikon Vadisi’nin ünlü inkübasyon merkezi Y Combinator destekli video akışı hizmeti, geçen sene Eylül ayında ilk olarak Fransa, Belçika, Lüksemburg ve İsviçre'de kullanıcılarla buluşmuştu.

Abonelerine daha kaliteli içerik hizmeti verebilmek için Warner Brothers, Sony, Viacom, Lionsgate ve Sky Vision gibi yapım şirketleriyle anlaşan Afrostream, Netflix ve Amazon Prime Video’nun sunduğu uçsuz bucaksız film ve televizyon programları yerine, kullanıcı profilinin ilgisini çekeceği düşünülen videoları barındıran daha derli toplu bir içerik listesine sahip. Servis, aynı zamanda Android ve iOS cihazlar üzerinden de kullanılabiliyor.

Afrostream’in kurucularından CEO Tonjé Bakang şirket ile ilgili şunları dile getirdi: “Akış hizmetleri Afrika’da yükselişe geçmiş durumda ve Afrostream olarak bizler de abonelerimize yüksek kalitede uluslararası ve yerel içerik sağlayabildiğimiz için gururluyuz. Her yaşta bireyin değişken zevklerine yönelik hazırlanan kataloğumuz, özenle seçilmiş belgeseller, çocuk programları, filmler ve televizyon dizilerini içeriyor.“

Şirketin yayın yaptığı ülkelerin tamamını şunlar oluşturuyor: Benin, Burkina Faso, Burundi, Cape Verde, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Çad, Komorlar, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Kongo Cumhuriyeti, Fildişi Sahili Cumhuriyeti, Cibuti, Ekvator Ginesi, Gabon, Gine, Gine Bissau Cumhuriyeti, Madagaskar, Mali, Moritanya, Mauritius, Nijer, Senegal, Seyşeller, Togo, Fransa, Belçika, Lüksemburg, İsviçre.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.