Instapaper Premium artık herkes için ücretsiz

Instapaper Premium artık herkes için ücretsiz

Kısa süre önce Pinterest tarafından satın alınan Instapaper, Premium sürümünün tüm kullanıcılar için bundan böyle ücretsiz olarak kullanıma sunulacağını duyurdu.

Instapaper Premium sayesinde kullanıcılar daha önce sadece ücret ödeyen Premium kullanıcılarına sağlanan reklamsız kullanım deneyimine ücretsiz ulaşabilecekler. Premium aboneler tüm metinlerde kelime araması gerçekleştirebilirken, limitsiz bir şekilde not ekleyebiliyorlar. Bunun yanı sıra metinleri çevirme, Kindle'a gönderme gibi özellikleriyle de Instapaper müşterilerine Premium hizmetleri satın alması için yönlendiriyordu.

Instapaper Premium'un hali hazırdaki kullanıcıları bugünden sonra ücretsiz kullanıma başlarken, daha önce ödemesini yaptıkları abonelikler için de para iadesi alabilecekler. Bundan böyle de herhangi bir faturalandırma olmayacak. Instapaper bu abonelerine destekleri için teşekkür ederken, minnettar olduklarını da açıkladı. Şimdi ise Instapaper Premium faaliyetlerine gelir modelsiz olarak devam edecek.

Pinterest, Instapaper ile bundan böyle reklamsız bir internet amacıyla yol alacak gibi gözüküyor. Instapaper'ın bu stratejik hamlesiyle birlikte kullanıcı sayısını artırmaya başlamayı hedefleyeceğini tahmin etmek çok da güç değil. Bakalım Instapaper için işler ileride nasıl gidecek?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.