IFTTT ve Zapier rakibi Microsoft Flow, yeni özellikleriyle 42 dilde yayında

IFTTT ve Zapier rakibi Microsoft Flow, yeni özellikleriyle 42 dilde yayında

Microsoft'un farklı uygulamalar arasındaki iş akışını otomatize etmek için geliştirdiği Flow, 42 dilde genel kullanıma açıldı. IFTTT ve Zapier‘e rakip niteliğindeki Flow'un web sitesi elbette Türkçe olarak da yayında.

"Daha az çabayla daha çok iş yapın" sloganını kullanan Flow, Microsoft servisleri başta olmak üzere Dropbox'tan Twitter'a GitHub'dan Google Drive'a kadar geniş yelpazedeki yazılım ürünlerini birbirine entegre etmenizi sağlıyor. Bu sayede bildirim almak, dosyaları eşitlemek, veri toplamak gibi işlemleri zahmetsiz şekilde yapabiliyorsunuz.

Bu yılın Nisan ayında tanıtılan ve Haziran ayında iOS uygulamasını çıkaran Flow, Nisan ayında önizleme sürümüyle genel kullanıma açılmıştı. Şimdiyse Android uygulamasına da sahip ve 6 bölgede ve 42 dilde erişilebiliyor.

microsoft-flow

Yeni özellikler

Ekim ayı sonunda Bit.ly, Pinterest, Instapaper gibi 6 yeni servisle güçlenen Flow, Nisan ayından bu yana 139 ülkeden 117 bin kişi ve 61 organizasyon tarafından kullanılmış.

Microsoft, bu açılımla birlikte Microsoft Flow Yönetici Merkezi'ni de tanıttı. Bu bölümde IT yöneticileri Flow üzerindeki iş akışlarını yönetebiliyor ve şirketlerinin verimliliği artıracak adımlar atabiliyor. Flow, şirketlerin verilerini de bu sayede daha kontrollü bir şekilde akışa eklemeyi hedefliyor.

Office 365 ve Dynamics 365 tarafındaki reçeteleri zenginleştiren Microsoft, Flow'a dinamik içerik yeniliği de eklemiş ve artık mobil uygulamalarıyla çok daha popüler bir hizmet olmayı hedefliyor.

Ücretsiz de kullanılabilen Flow, işletmeler için ücretli paketler de sunuyor.

flow-microsoft

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.