Samsung'un kuluçka programına katılan altı dikkat çekici girişim

Samsung'un kuluçka programına katılan altı dikkat çekici girişim

Samsung, kuluçka programı Creative Lab Projects'e (C-Lab) katılan yeni girişimleri bugün açıkladı. 20120'de başlayan kuluçka programı aracılığıyla bugüne kadar 150'den fazla inovatif projeyi destekleyen Samsung, seçtiği altı yeni girişimle son kullanıcıya dokunan mobil öncelikli işlere ağırlık veriyor.

Samsung'un C-Labs için seçtiği altı yenilikçi girişim şu şekilde sıralanıyor:

Hum On! 

Müzik yapmayı kod yazmadan da erişilebilir hale getiren Hum On! mobil uygulamasına mırıldanarak beste yapmanızı sağlıyor. Enstriman ya da nota kağıdı olmadan, uygulama çıplak sesinizi dinleyip, "duyduklarını" nota kağıdına dökme iddiasında.

https://youtu.be/wj1r9YJ6INA

Waffle

Waffle görsel odaklı bir sosyal ağ ve kullanıcıların yaptıkları çizimleri birbirlerinin duvarında paylaşmalarını ön görüyor. Sanal duvarlar kişisel ve ortak üretim için birer ifade aracı haline geliyor, henüz betada olan uygulamayla.

https://youtu.be/2U8c-7CnYrE

ItsyWatch

Çocuk saatleri pazarı var ve ItsyWatch bu pazarda erkenden yer alan teknoloji oyuncularından biri olmak istiyor. Çocuklar için geliştirdiği giyilebilir cihazı üzerinden sanal pet yetiştirmek ve ebeveynlerle iletişimde olmak mümkün. Cihazın aile bireyleri arasında bağları güçlendirme iddiası bile var.

itsywatch

Ahead

Motosiklet sürücüleri başta olmak üzere kask giyen kayakçılar ve bisiklet sürücüleri için iletişim cihazı . Kullanıcıların telefonları yerine, elleri serbest bir şekilde cihaz üzerinden görüşme yapmaları ve bildirim almalarını mümkün hale getiriyor.

ahead

LICON

Akıllı telefon kamerasını Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazlarını tanımak ve kontrol etmek için kullanıyor. Uygulama içinden cihazın fotoğrafını çekmek cihazı kullanmaya başlamak için yeterli, LICON'ın iddiasına göre.

licon

FITT360

360 derece çekimler için özel geliştirilen giyilebilir kayıt cihazı. Kullanıcının ellerini kullanmasına gerek kalmadan çekim yapmasını sağlayan cihaz, akıllı gözlük konseptine farklı bir açıdan yaklaşıyor.

fitt360

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.