Etkinlik ve mekan keşif uygulaması Beatrips arayüz tasarımını yeniledi

Etkinlik ve mekan keşif uygulaması Beatrips arayüz tasarımını yeniledi

Etkinlik ve mekan keşfi konusunda mobil odaklı bir girişim olan Beatrips'in arayüz tasarımı tamamen yenilendi.

Sizlere daha önce tanıttığımız Beatrips; girişimcilerden aldığımız bilgiye göre 15 bin kullanıcıyı aşmış. Bunun dışında bugüne kadar platformda 10 binin üzerinde etkinlik listelenirken kullanıcılar uygulamada ortalama 1 dakikadan fazla vakit geçirmiş.

Şu an için İstanbul'a ağırlık veren Beatrips'in misyonu ise kullanıcılarının şehirdeki en iyi etkinlikleri kaçırmaması. Yeni güncellemesiyle beraber harita üzerinde kullanıcılarına etraflarındaki en iyi etkinlikleri göstermeye başlayan Beatrips, aynı zamanda kullanıcılarınn müzik zevkine göre etkinlik önermeye de başlıyor.

Keşfettikleri bir etkinliği veya mekanı uygulama üzerinde 'favoriye' alabilen kullanıcılar, sosyal medyadan paylaşım yaparak etkinliklere ücretsiz bir şekilde bilet de kazanabiliyor. Diğer yandan yine girişimcilerden öğrendiğimize göre uygulamanın en sadık kullanıcıları da üniversite çağındaki gençler.

beatrips-gorsel

Eren Atlı, Burak Uzunboy, Merve Özgül ve Mert Yılmaz tarafından kurulan girişim; aynı zamanda ürettiği içeriklerle de fark yaratmaya çalışıyor. Uzun vadede kulanıcıların ürettikleri içeriklerle platformu genişletmeyi planlayan girişimciler, yakın zamanda İzmir'e ve Tel Aviv'e açılmayı planlıyormuş.

KWORKS Demo Day’16’da da sahne alan Beatrips'in gelir modeli ise tahmin edebileceğiniz gibi etkinlik öne çıkarma ve sponsorlu içerik üzerine kurulu. Girişim; bu klasik modeller haricinde mekan sahibi ve organizatörler için bir panel sunup; sahip oldukları uygulama içi istatisliklerle etkinlik trenlerine göz atma ve bizzat kendi müşteri kitlelerine ulaşma gibi özellikler de sunabiliyormuş.

Her ne kadar mobil kullanıcıların ihtiyaçları oldukları bir ürün geliştirmiş olsa da gelir üretmesi zor ve zaman isteyen bir pazarda yer alan Beatrips'i takip etmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.