Startup Lounge'da tüm demo masaları kapıldı! Karşınızda Startup Lounge girişimleri

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2016'ya artık günler kaldı!
Startup Lounge'da tüm demo masaları kapıldı! Karşınızda Startup Lounge girişimleri

webrazzi-summit-2015Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2016'ya artık günler kaldı!

19 Ekim'de Türkiye ve yakın coğrafyada gündem belirleyecek olan Webrazzi Summit'in en önemli parçalarından biri de bildiğiniz gibi Startup Lounge alanı. Girişimcilerin; potansiyel kullanıcı, iş ortağı, basın mensubu ve yatırımcılarla tanışma fırsatı bulabildiği Startup Lounge; az önce son demo masasının da satın alınmasıyla tabiri caizse 'sold-out' oldu.

Startup Lounge alanında yer alan 50 girişim; sayıları 12'yi bulan medya sponsorlarımız başta olmak üzere basın mensupları, kendilerine geri bildirim verebilecek olan 'early adopter' kullanıcılar, potansiyel iş ortakları ve yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Startup Lounge'a katılacak 50 girişimi sizlerle paylaşıyoruz

Startup Lounge'un geçen seneki katılımcılarından Compay'in demo masası

Tüm bunların dışında Startup Lounge iş ortağımız olan ortak çalışma alanı Habita, İTÜ ARI Teknokent (İTÜ Çekirdek) ve ODTÜ Teknokent'e (T-Jump) de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hemen aşağıda bu sene Startup Lounge'a katılacak olan 50 girişimi alfabetik olarak bulabilirsiniz. 19 Ekim Çarşamba günü görüşmek üzere!

  1. A6Social: A6 Social, ajansların ve markaların tek bir platform aracılığıyla sosyal medyada dinleme, raporlama, yayın ve CRM yapabilmelerini sağlar.
  2. Adventure Creative: Markanızın ihtiyacı olan yaratıcı çözümleri aynı çatı altında toplayarak, size değer katmayı amaçlayan dijital reklam ajansı!
  3. AMANAT: Interactive Charity Management System To manage charities efficiently , build trust with the donors  and extending the donations.
  4. Amelos: Amelos, bağımsız free to play oyunlar yapan bir oyun stüdyosu. Küçük bir ekiple, uzun vadeli, ölçeklenebilir eğlenceli oyunlar yapma peşinde
  5. API Plug: API Plug ile web sayfalarınız ve sosyal medya hesaplarınız üzerinden, ziyaretçileriniz ile iletişime geçip; potansiyel müşterilere çevirin.
  6. ArgosAI: ArgosAI; A-FOD projesi ile hava alanı pistlerinde yabancı maddeleri tespit ederek uçuşları daha güvenli hale getirmektedir.
  7. BizPoint: İşyerleri ve mekanlar, etkinlikler, teklifler, fırsatlar, iş ilanları yayınlayıp iş potansiyelinizi geliştirebileceğiniz global platform.
  8. BizPoint B2B: Ürün, hizmet, teklif ve iş ilişkilerinizi duyurabileceğiniz; müşteri kazanıp, iş hacminizi arttırabileceğiniz global platform.
  9. Bumerangla: Bumerang, ev ve araç dışında çeşitli kişisel eşyaların kullanılmadıkları zaman online olarak kiralanma ve paylaşım platformudur.
  10. Deplike: Mate, Cebinizdeki gitar amfisi ve effekt pedalları.
  11. DreaMatch: Seninle benzer rüyaları, objeleri benzer mesajları gören kişiler ile eşleşerek ortak yönlerinizi veya aranızdaki bağlantınızı keşfetmeye hazır mısın?
  12. EvdekiBakıcım: EvdekiBakıcım, alanında uzman bakıcılar ile hizmet almak isteyen aileleri bir araya getiren bir pazaryeridir.
  13. FlyMedi: FlyMedi, yurtdışında tedavi arayanlar için hastanelerin ve herşey dahil sağlık turu paketlerinin listelendiği sağlık turizmi pazaryeridir.
  14. Frizbit: Web Push Bildirimi Teknolojisi ile Websitelerin Ziyaretçileriyle Doğru İletişimi Sağlayan Pazarlama Otomasyonu Aracı
  15. gamebra.in: gamebra.in mobil ve PC cihazlar için minimal puzzle türünde oyunlar geliştirir.
  16. Gblock Systems: Gblock Systems, perakende çıktı yapan depoların operasyonlarını bir mobil robot sürüsü ile otonom hale getirerek operasyon hızını ve verimliliği yükseltir.
  17. GEEN: GeenOS ve GeenHub, canlı hücreleri programlanabilir hale getiren evrensel bir genetik devre ve standardize devre elemanları kütüphanesidir.
  18. Getsy: Moda için Tinder tarzı mobil uygulama.
  19. Givin: givin, bireylerin ve sirketlerin sosyal faydaya katilimi icin kolay ve verimli yollar sunan bir sosyal girisimdir.
  20. Hiddenunit: hiddenunit, görme engellilere yönelik işletim sistemi bazlı geliştirilen bir projedir.
  21. LeadTime App: LeadTime, kullanıcılara geçmişten geleceğe video paylaşma imkanı veren bir mobil sosyal medya uygulamasıdır.
  22. M.A.T&Co: M.A.T&Co, is one of the pioneers consultancy company in optimization and performance of technologies for marketing and advertising-dedicated services.
  23. Merhaba Anne: MerhabaAnne; annelerin ve bebeklerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuş Türkiye'nin ilk çevrimiçi pazaryeri platformudur.
  24. MOSX: Tak çalıştır akıllı araç sistemi. Arıza tespitinden sürüş analizine en güvenilir yol arkadaşınız!
  25. NeHediyeAlsam.net: Sevdiklerinize alacağınız hediyeyi, özel arama kriterleri ile diğer e-ticaret sitelerinden size sunan akıllı hediye arama motoru...
  26. Obulsun: Son kullanıcıların bulamadıkları ürünü ilan vererek tedarik ettiği, satın almaları online pazara taşıyan, ürün arama platformu.
  27. Okul.com.tr: Özel okullar ile okul arayan velileri buluşturan platform.
  28. Olbig Project: Otoyol, orman ve askeri alanlarda, otomasyon ve iletişim ihtiyacının karşılanmasını sağlayan küçük, düşük enerji tüketimli cihazlar.
  29. OnDestek: Yapay zeka içeren chatbotlarla zenginleştirilmiş canlı destek platformu. Müşterilerinizle chat yaparak online satışlarınızı arttırın.
  30. Otsimo: Otsimo, otizmli çocuklara eğitsel oyunlar ve bu çocukların ailelerine Big Data analizine dayalı öneriler sunmayı amaçlayan bir platformdur.
  31. Parkkolay: Park etmek isteyen kişilerle park hizmeti veren işletmelerin buluştuğu, park etmeyi kolaylaştıran mobil uygulama.
  32. Payfull: Payfull, yenilikçi yöntemlerle işletmelerin online tahsilat ve ödeme süreçlerini daha kolay ve güvenli hale getiren çözümler sunar.
  33. pit: İnternet alışverişlerinde teslimatın güvenilir  adresi pit! 7/24 müşteriniz ne zaman isterse, biz o zaman teslim ediyoruz.
  34. Polizom: Bilgisayar destekli ilaç tasarımını 40 misli daha hızlı yapıp yeni ilaç keşfini dramatik ölçüde hızlandırıyoruz.
  35. Pollop: Soru-cevap deneyimini eğlence ile buluşturan sosyal medya uygulaması.
  36. ProBro Akademi: Üniversite öğrencilerinin, ilk ve ortaöğretim öğrencilerine akademik , sosyal ve psikolojik danışmanlık/destek sunmalarını sağlayan platform.
  37. Puzzle Medya Teknolojileri: Puzzle ile parçalar birleşiyor, karşınızda medya ajansı ve mecranın buluştuğu tek tarafsız medya satın alma platformu.
  38. Saha Bilgi Teknolojileri: Saha Bilgi Teknolojileri, Mobil Uygulama ve Web platformları için geliştirdiği ürün ailesi ile Test Otomasyon hizmetleri sunar.
  39. seBook: Artık Hukuk Cepte... seBook, Dünyadaki ilk sürekli güncellenen elektronik hukuk kitabı ve mevzuat aplikasyonu.
  40. Shopsta: Shopsta; Instagram üzerindeki alışverişi hem satıcılar, hem de alıcılar için güvenli ve kolay hale getiren bir pazaryeridir.
  41. Shrippy: Shrippy; helps its users to share their shopping experience by tagging brand and price on a picture with location detail.
  42. SmartHR: Firmalara aday sunmadan önce adaylara firma sunarak, alanında tecrübeli uzmanlarla verimli ve güvenilir insan kaynakları hizmeti.
  43. Snapbuy: Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi algoritmaları kullanarak, Görüntü Tanıma Sistemleri ve Görsel Arama Motorları altyapısı sağlar.
  44. Spirohome: Astım ve KOAH hastalarının, kendi solunum değerlerini takip etmeleri için kişisel nefes ölçer ve mobil uygulama platformu.
  45. Streamix: Hazır senaryo ve kampanya şablonlarıyla Streamix, gerçek zamanlı veri akışını müşteri deneyimine dönüştürmenin en kısa, hızlı ve esnek yolu.
  46. superpratik.com: Aradığın Hizmet buradaEv tadilatından yaşam koçuna kadar tüm işleriniziçin doğru profesyonelleri buluyoruz.
  47. Tarlamvar: Tarlamvar, kullanılmayan tarım arazilerini değerlendiren, köylülere istihdam sağlayan, paydaşlarını ağaç sahibi yapan sosyal-tarımsal bir projedir.
  48. Ulak: Özel kuryeniz ULAK'ı indirin, A noktasından B noktasına hayat devam etsin!
  49. WalkOVR: WalkOVR, sanal gerçeklik gözlüklerini takan herkesin yer değiştirmeden serbestçe hareket edeceği bir kontrol platformu ve arayüzü yapımıdır.
  50. Workif: Mikro Ölçekli Kobilerin Müşteri ve İş Takibini Kolaylıkla Yapabileceği, Online Tahsilat Modülü de İçeren SAAS çözümü.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.