Google, mobil bağlantı teknolojisi Project Fi için atağa geçti

Google, mobil bağlantı teknolojisi Project Fi için atağa geçti

Google, mobil bağlantı teknolojisi Project Fi için aile ve arkadaş gruplarına özel bir indirim fırsatı getirdi. 2015 yılında Google tarafından geliştirilen Project Fi, kullanıcılarına bulundukları konuma göre 4G LTE altyapılı T-Mobile ve Sprint mobil ağ şebekelerinden ve anlaşma bulunan Wi-Fi bağlantı noktalarından hangisi daha iyi çekiyorsa ona geçme fırsatı veren bir platform olma özelliğini taşıyor.

Project Fi kullanıcıları artık özel grup indiriminden yararlanarak kullanım planına 6 kişiye kadar kullanıcı ekleyebilecek. Planınıza dahil olan her ek kullanıcı, tek başına servisten yararlanmak istemesi durumunda ödeyeceği 20 USD yerine, aylık 15 USD ile sanal mobil operatörü Fi'nin bireysel tarifede de sunmuş olduğu sınırsız konuşma ve mesajlaşma özelliğinden yararlanabilecek.

Geçtiğimiz ay, ABD’nin kablolu televizyon devi Comcast, düşük maliyetli Wi-Fi ve Verizon’un hücresel ağ servisini kullanarak kendi kablosuz servisini geliştireceğini duyurmuştu. Bu sırada, ABD’nin dört büyük kablosuz teknoloji devi AT&T, Verizon, T-Mobile ve Sprint yeni promosyonlar çıkartarak sektörde üstünlük kurmayı hedefliyor. Project Fi’nin grup indirim planı, kablosuz teknoloji sektöründeki rekabetin daha da kızışması anlamına gelecek.

project fi

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.