İkinci yatırımını BIST ve ISA'dan alan iyisahne, toplam yatırım tutarını 1 milyon TL'ye yükseltti

İkinci yatırımını BIST ve ISA'dan alan iyisahne, toplam yatırım tutarını 1 milyon TL'ye yükseltti

Webrazzi Arena girişimlerinden olan iyisahne.com, ikinci tur yatırımını aldı. En kısa haliyle 'sanatın ve sanatçının pazar yeri' olarak tarif edebildiğimiz girişim böylece bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarını 1 milyon TL'ye yükseltmiş oldu.

iyisahne.com'un 2. yatırım turu Borsa İstanbul Özel Pazar üzerinden gerçekleşirken, yatırım turuna İstanbul Startup Angels üyelerinden Önder Halisdemir, İdil Mimaroğlu, Ömer Yönder, ISA Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı ve Nexus Ventures adına Burak Örürü  katıldı.

Hem sanatçıların hem de etkinlik planlayan birey ya da kurumların hayatını kolaylaştırmak için yaklaşık 1 sene önce yola çıkan girişim; bugün düğün, kurumsal etkinlik ve karşılama gibi organizasyonlar için yüzlerce müzisyen ve binlerce sanatçıyı bünyesinde bulunduruyor.

Bu arada söz konusu yatırım İstanbul Startup Angels'ın bu sene gerçekleştirdiği altıncı, BISTin de dokuzuncu yatırım olma özelliği taşıyor. Diğer yandan sanatçıların erişebilirlik sorununu ortadan kaldıran topluluk temelli pazar yeri iyisahne.com’un kurucu ortaklarının ise Sinan Zabunoğlu ve Deniz Tav olduğunu ekleyelim.

Borsa İstanbul Özel Pazar’da İstanbul StartupAngels’dan iyisahne.com’a yeni yatırım
Borsa İstanbul Özel Pazar’da İstanbul StartupAngels’dan iyisahne.com’a yeni yatırım

Stratejik ortaklık çerçevesinde değerlendirilebilecek tohum yatırımını girişim henüz fikir aşamasındayken Devlet Opera ve Balesi, Borusan Filarmoni Orkestrası ve Devlet Konservatuarı gibi Türkiye’nin yüz akı sanat kurumlarına üye dört sanatçıdan alan iyisahne.com; 1. tur yatırımını ise sizlerle paylaştığımız gibi EGİAD ve GBA'dan almıştı.

Girişimcilerden aldığımız bilgiye göre iyisahne.com ikinci tur yatırımını kategorik genişleme ve kapsama alanı özelindeki çalışmalarında kullanacakmış.

Oldukça büyük bir pazarda doğru probleme odaklanan iyisahne.com hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.