Nevzat Aydın, hem konuşmacı hem de jüri üyesi olarak Webrazzi Summit'e katılıyor!

Nevzat Aydın, hem konuşmacı hem de jüri üyesi olarak Webrazzi Summit'e katılıyor!

Dünya çapında ses getirebilecek Türk girişimlerine destek olmak için başlattığımız ve Webrazzi Summit sahnesinde gerçekleşecek Webrazzi Arena bu sene de birbirinden değerli girişimleri dünyayla tanıştıracak. Webrazzi Arena'da sahne alacak şirketleri önümüzdeki günlerde duyuracağız ama öncesinde bugün sizlerle bizim için önemli bir başka haberi paylaşmak istiyorum.

Tahmin edersiniz ki ülkemizin katma değeri yüksek internet girişimlerine sahip olması, bu girişimlerin dünya çapında ses getirmesi Türkiye ekonomisi için son derece önemli. Bu sebeple Webrazzi Arena'da sahne alacak girişimlerin kendilerini Türkiye başta olmak üzere tüm dünyaya göstermeleri ve ihtiyaçları olan yatırım desteğini bulmalarının yanı sıra, kendilerine destek olabilecek önemli kişilerin ya da kurumların da radarına girmeleri gerekiyor.

Webrazzi Summit sahnesinde yer almak ve konferansın katılımcı profili zaten Webrazzi Arena girişimleri için büyük bir fırsat, aynı şekilde Webrazzi Arena jürisi de girişimler için büyük önem teşkil ediyor.

Bu bağlamda sizinle önemli bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum...

nevzat-aydinHepinizin yakından tanıdığı Yemeksepeti'nin kurucu ortağı ve CEO'su, son dönemlerdeki yatırımlarıyla da adından fazlasıyla söz ettiren Nevzat Aydın, Webrazzi Summit'e hem konuşmacı hem de Webrazzi Arena jürisi olarak katılıyor.

Webrazzi Summit'te kendisiyle hem bir söyleşi gerçekleştireceğim hem de sonrasında yakında duyuracağımız diğer jüri üyeleriyle birlikte Webrazzi Arena'da girişimleri değerlendireceğiz.

Türkiye internet sektörünün en önemli gününde, 19 Ekim'de Webrazzi Summit'te görüşmek üzere...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.