Yeni nesil girişimcilik festivali NewCo İstanbul, bu sene 2. kez düzenleniyor [21 Ekim]

Yeni nesil girişimcilik festivali NewCo İstanbul, bu sene 2. kez düzenleniyor [21 Ekim]

Bugüne kadar San Francisco, Barcelona, Los Angeles, Londra ve New York gibi şehirlerde düzenlenen NewCo Festivali, bu sene de yine Webrazzi ortaklığıyla ikinci kez İstanbul’a geliyor!

21 Ekim Cuma günü düzenlenecek olan NewCo İstanbul Festivali kapsamında dugun.com, Ekşi Sözlük, getir, Hürriyet Emlak, iyzico, Mobilike, n11.com, Paraşüt, Plasenta ve Webrazzi ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni nesil şirket ve markaların sektör içinden ve dışından ilgili kişilerle buluşmasını sağlayan bir festival olarak tarif edebileceğimiz NewCo İstanbul Festivali; birbirinden değerli internet şirketinin ofislerini, girişimciler ve genç profesyonellere açıyor.

100 TL değerindeki NewCo biletlerini Webrazzi Store üzerinden (dilerseniz taksit seçeneğiyle) satın alabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa bizimle [email protected] e-posta adresi üzerinden iletişime geçmeniz mümkün.

newco-ekran-goruntusu
NewCo programınızı oluşturacağınız platformun görüntüsü

NewCo'da bilet satın aldıktan sonra ev sahibi firmalar arasında bir seçim yaparak ziyaret etmek istediğiniz ofisleri sistem üzerinde seçmeniz ve rezervasyon yapmanız gerekiyor. Bilet satın aldığınızda tüm detayları sizinle paylaşıyor olacağız.

Son olarak; geçen sene olduğu gibi bu sene de NewCo İstanbul'un destekleyenleri arasında yer alan Uber ve Scorp'a da teşekkür ediyoruz. NewCo İstanbul ilginizi çektiyse sınırlı sayıdaki kontenjanda yer bulmak için acele edin!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.