Google yeni akıllı telefonununu 4 Ekim'de tanıtacak

Google yeni akıllı telefonununu 4 Ekim'de tanıtacak

Google, merakla beklenen yeni akıllı telefonunu yakında tanıtacak. 4 Ekim'de San Francisco'da düzenleyeceği özel bir etkinliği duyuran Google'ın Nexus markalı olmayan yeni akıllı telefonunu tanıtması bekleniyor.

Etkinlik için yeni açtığı madeby.google.com adresini ve YouTube kanalını kullanan Google'ın kısa tanıtım videoları mobile işaret ediyor ve yeni akıllı telefonun geleceği beklentilerini büyük ölçüde doğruluyor. Akıllı telefonlarında halihazırda Made by Google etiketini kullanan şirketin, yeni telefonunun HTC markalı bir cihaz olması bekleniyor.

https://youtu.be/aNnCtmyujLA

Google'ın yeni telefonuyla ilgili bugüne kadar basına sızan bilgiler, 5 inç ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı HTC modelinin piyasaya sunulacağı yönünde. Her iki modelin de ekran boyutları dışında aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. Pixel X ve Pixel XL olarak anılan cihazların her ikisinin de tamamen metalden yapılmış olduğu gelen haberler arasında. Böyle bir durumda cihazlar, görece düşük fiyatlı en az bir plastik model içeren haleflerinden belirgin bir biçimde ayrılmış olacak. Bu, Google'ın yeni bir fiyatlama stratejisi takip edebileceği anlamına geliyor. Google'ın yeni cihazlarında son mobil işletim sistemi Android Nougat'ın özel bir versiyonunu kullandığı da söylenmişti daha önce.

Detayları doğrulamak için Google'ın 4 Ekim'de düzenleyeceği etkinliği beklememiz gerekiyor. Cihaza ait ilk görüntülerse Google'ın madeby web adresinin kodlarına gizlediği imajlar olabilir. Aşağıda görebileceğiniz görsellerden ilkinde Google'ın yeni akıllı telefonuna ve ikinci görselde ise bu telefonla çekilmiş bir fotoğrafa bakıyor olmamız kuvvetle muhtemel.

google-htc

google-htc2

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.