Hermès ve Apple işbirliği ile Watch 2 için el yapımı kayışlar üretiliyor

Hermès ve Apple işbirliği ile Watch 2 için el yapımı kayışlar üretiliyor

Bugün yeni akıllı saat modeli Watch 2'yi tanıtan Apple, San Francisco ve Paris merkezli olarak geçtiği bir basın bülteni ile Hermès işbirliğiyle çıkartacağı yeni kayış modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıl da lüks moda markası Hermès ile işbirliğine giden Apple, ilk Apple Watch için de oldukça şık kordonlarını tanıtmıştı. Bu işbirliğinin ardından satış rakamları iyi gitmiş olacak ki, Fransız markası tam 1 yıl sonra duyurulan Apple Watch Series 2 için de özel ve el yapımı kayışlarını tanıttı.

Michael Kors gibi markalar kendi akıllı saatlerini üretme yoluna giderken, Hermes'in Apple ile işbirliğine giderek teknoloji tarafında değil kendi uzmanlık alanında ilerlemesi de Hermes için farklı görüşlere göre değerlendirilebilecek bir konu. Dana derisinden el yapımı üretilen Apple Watch 2 kayışlarının pek de ucuz olmadığını söyleyebiliriz.

apple-watch-2-hermes_inline-01

Apple Watch Hermès tıpkı Watch 2 gibi, 38mm ve 42mm olmak üzere iki farklı boyutta gelecek. 38mm'lik Single Tour adlı model 1149 dolara satılacakken, 42mm'lik modeli ise 1199 dolarlık fiyata alıcı bulacak. 38 mm'lik Double Tour modeli ise 1299 dolara satılacak. En pahalı model ise Double Buckle Cuff olacak ve 38 mm'lik bu model, 1499 dolara satılacak. Elbette bu fiyatlara Watch 2 ürünü de dahil. Eğer kayışları ayrıca olmak isterseniz, onların da bedeli 339 dolar ile 689 dolar arasında modellere göre değişecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.