Sınırlı kontenjana sahip Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı’nın yeni dönem kayıtları açıldı

Sınırlı kontenjana sahip Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı’nın yeni dönem kayıtları açıldı

3 dönemdir İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı, Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı'nın yeni dönem kayıtları açıldı.

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı’nda hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz dönemlerde alanında  Türkiye’nin en yetkili isimleri misafir olmuştu. Sınırlı kontenjan nedeniyle geç başvuranların katılamadığı sertifika programına bu dönem ilginin daha fazla olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Her kullanıcının rahatlıkla paylaşım yaptığı sosyal medya kanallarını, markaların nasıl etkin kullanacaklarını örneklerle anlatacağımız eğitim programının sonunda hedefimiz konuşan değil konuşturan markayı oluşturacak sosyal medya uzmanları yetiştirmek.

101. dönem mezunlarının eğitim programı ile ilgili yorumlarını aşağıda izleyebilirsiniz.

Markaların ve bütçelerinde dijital pazarlamanın ağırlığını artırdığı günümüzde sertifika programına pazarlama ve satış departmanlarında çalışanların, kariyerine dijitalde ilerletmek isteyenlerin, orta ve küçük ölçekli işletme sahiplerinin ve kariyerine başlangıç yapacakların katılabileceğini belirtelim.

20 kişilik kontenjan sınırı olan Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 15 Ekim'de İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin santralİstanbul Kampüsü’nde başlayacak. Crenvo İK‘nın organizasyonunda düzenlenen Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı’nın konu başlıklarına ve eğitmenlere buradan ulaşabileceğinizi paylaşalım.

Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu eğitime erken kayıt yaptırmayı düşünenler eğer kayıtlarını 1 Ekim'e kadar tamamlarsa indirim imkanına da sahip olacaklar. 15 Ekim'de görüşmek üzere 🙂

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.