Parrot, Swing ve Mambo adlı yeni drone modellerini görücüye çıkardı

Parrot, Swing ve Mambo adlı yeni drone modellerini görücüye çıkardı

Fransa merkezli Parrot geçtiğimiz günlerde iki yeni drone modelini daha tanıttı. Drone modellerini çeşitlendiren ve özellikle ev tipi, mini drone konusunda uzmanlaşan Parrot daha çok oyuncak amaçlı olarak kullanan drone modellerini pazara sunuyor.

Parrot CEO'su Henri Seydoux tarafından Paris'te gerçekleştirilen basın toplantısında tanıtılan dört pervaneli mini drone modelleri tasarımsal açıdan oldukça ilgi çekti. Drone modellerinden Parrot Mamba tam olarak oyun amaçlı geliştirilmiş. Üzerindeki aparatları sayesinde boncuk tabanca görevi görebilen Mambo drone, plastik mermi atışı yapıyor. Bir diğer aparat ise bir robot kol ve belirli ağırlıktaki eşyaları drone ile tutup havalandırmanızı sağlıyor. Bu sayede Parrot Mamba kullanıcısına keyifli saatler geçirtebiliyor.

Parrot Swing ise, Star Wars'daki X-Wing tasarımından etkilendiği tüm çevrelerce destekleniyor. Alışkın olduğumuz tasarımlardan olmayan bu yapısıyla dikey olarak iniş ve kalkış gerçekleştirirken, havada ise tıpkı bir uçak gibi yatay uçuş gerçekleştirebiliyor. Swing, ufak boyutlarına rağmen 30 km/h hıza kadar da çıkabiliyor.

Hemen aşağıdan tanıtım videolarına erişebileceğiniz mini drone modellerinden Swing 140 dolarlık fiyata satılırken, Mambo ise 120 dolarlık fiyatı ile alıcılarını bekleyecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.