Farklı tasarımıyla dikkat çeken PowerEgg drone Ekim'de piyasaya çıkıyor

Farklı tasarımıyla dikkat çeken PowerEgg drone Ekim'de piyasaya çıkıyor

Bugüne dek benzer formlarda görmeye alıştığımız dört pervaneli drone modellerine yeni ve ilginç bir seçenek daha eklendi. PowerEgg ismini taşıyan drone, adı üzerinde, bir yumurta formunda ve oldukça sıra dışı bir tasarıma sahip.

Merkezi Çin'in başkenti Pekin'de bulunan ve tamamen inovasyon üretmek amacıyla drone odaklı kurulan PowerVision grubu tarafından geliştirilen PowerEgg, girişimin ilk ticari ürünü olacak.

Yenilikçi bir tasarıma sahip olan PowerEgg'in Ekim ayında piyasadaki yerini alması bekleniyor. Kapalı olduğunda tıpkı bir yumurtaya benzeyen ürün, kanatları açıldığında dört pervaneye kavuşuyor.

poweregg-featured

PowerEgg üzerinde 360 derece ve 4K UHD kalitesinde videolar çekebilen bir kamera var. Drone'un ana gövdesi üzerinde 6400 mAh'lik bir batarya mevcut. Bu batarya sayesinde PowerEgg tam 23 dakika uçuş yapabiliyor. 2.4GHz'lik bir anten taşıyan PowerEgg'e kendi kumandasının yanında, iOS ya da Android uygulaması aracılığıyla da komut vermeniz mümkün. PowerEgg'in menzili 5 kilometre civarında olarak belirlenmiş.

Kısa zamanda Şangay, Hong Kong, Silikon Vadisi, Boston, Helsinki ve Frankfurt gibi şehirlerde ofislerini açan girişimin sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik, data görselleştirme ve akıllı drone projeleri de sıratla hayata geçebilir.  Ancak elbette şirketin diğer başarıları, PowerEgg'in başarısına endeksli gibi.

Girişim şimdiden 1288 dolar fiyatlı ürün için ön sipariş toplamaya başladı. Aşağıda PowerEgg'in tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=EwpwqdSq08w

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.