Geçen yıl Startup Lounge'a katılan 50 girişim [Startup Lounge paketimiz satışta]

Geçen yıl Startup Lounge'a katılan 50 girişim [Startup Lounge paketimiz satışta]

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2016, bu yıl yedinci kez ve 19 Ekim'de düzenleniyor.

Startup Lounge alanı da aynı geçen yıl olduğu gibi Webrazzi Summit 2016'nın en önemli parçalarından biri olacak.

'Girişimlerle dolu bir fuar alanı' olarak tarif edebileceğimiz Startup Lounge'u ilk kez geçen yıl düzenlemiş ve 50 girişimi ağırlamıştık. Haberimizin devamında söz konusu 50 girişime detaylarıyla beraber göz atabilirsiniz.

Türkiye ve yurtdışından, Webrazzi Summit'in 2 bine yakın katılımcısıyla hem 'networking' hem de 'marketing' yapmak isteyen girişimlerin yer alacağı Startup Lounge hakkındaki tüm detayları Webrazzi Summit 2016 web sitesi altında bulabilirsiniz. Startup Lounge alanını kafanızda canlandırabilmeniz adına girişimcilerle gerçekleştirdiğimiz röportajlar ise YouTube kanalımızda. (1. bölüm2. bölüm)

Ekonomik olarak da büyük avantajlar sunan Startup Lounge paketimiz hakkındaki detaylar maddeler halinde aşağıda yer alıyor;

  1. Startup Lounge paketi 2 kişi (kurucu ortak ya da girişim çalışanları) için Webrazzi Summit 2016 davetiyesini ve 1 metre genişliğinde demo masasını (üzerinde girişimin logosu ve açıklamasıyla beraber) kapsar.
  2. Girişimciler, Startup Lounge alanında yer alarak potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalar.
  3. Girişimciler, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen 2 bine yakın Webrazzi Summit 2016 katılımcısıyla tanışma ve bu değerli kişilerden geri bildirim alabilme şansı elde eder.
  4. Girişimciler; Webrazzi Summit 2016'nın medya sponsorları (şu an için Arabnet, Bloomberg Businessweek, Campaign Türkiye, Fintechtime, Harvard Business Review, Stuff ve Wamda) başta olmak üzere konferansa katılacak basın mensuplarıyla da iletişim kurabilme imkanı yakalar.

Son olarak Startup Lounge paketimizi dilerseniz kredi kartınızla (taksit imkanıyla) dilerseniz de havale yoluyla satın alabileceğinizi belirtelim. Her türlü sorunuz ve havale talepleriniz için bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

startup-lounge-duyuru

A6 Social: A6 Social, ajanslar & markalar için sosyal medyayı dinleme, yayınlama, konuşma ve raporlama yaparak tek bir platformda yönetme aracıdır.

adblast: adblast farklı kanallarda reklam kampanyalarını eşzamanlı olarak yönetmeyi sağlayan, Infinity Media ürünü platform.

Anlatsın.com: Anlatsin.com, firma çalışanlarının mesleklerini ve firmalarını video röportajlarla anlattıkları bir kariyer platformudur.

AppAnalytics: AppAnalytics mobil uygulamalarda kullanıcı davranışını ölçümlemek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için analitik servisi sunmaktadır.

Brandalis: Moda, spor, teknoloji, yeme&içme… Marka deneyimi odaklı sosyal ağ Brandalis’te favori marka deneyimlerini paylaş, markalara sesini duyur!

Bundle: Bundle binlerce dergi, haber sitesi ve blogu paketleyip sizinle buluşturur.

Compay: Online alışverişlerde hesaptan kolay ödeme.

Çeviri Dükkanı: Google tercümeyi düşün işte biz onun yaptığını insan tercümanlarla yapıyoruz ve makine tercümesi kullanmıyoruz.

Doğru Avukat: Türkiye’nin yeni nesil hukuk platformu Dogruavukat.com’da, bulunduğunuz şehirde, aradığınız alandaki avukatlara hemen ulaşabilirsiniz.

E-Bursum: E-Bursum, burs başvuru ve edinme aşamalarının tümünü dijital sisteme adapte eden ve eğitimde fırsat eşitliği sağlayan bir platformdur.

Ekmob: Ekmob saha ekipleri veya operasyonları için verim ve performans odaklı mobil öncelikli projeler çözümler üreten yazılım firmasıdır.

Enigma: Enigma, sağlık odaklı bir giyilebilir cihaz projesi olup, kan ölçümünü, kulak zarından yansıyan ışığı analiz ederek gerçekleştirmektedir.

esosyal: Türkiye’nin sosyal ağı

Evreka: Evreka, sensörleri sayesinde atık toplama sistemleri için gerçek zamanlı optimizasyon çözümleri sunar.

Flocktory: Unleash the power of Big Data!

Fusion 3D Systems: Fusion 3D Systems yüksek çözünürlük ve hızlı üretime ihtiyaç duyan sektörlere çözüm üreten bir üç boyutlu yazıcı projesidir.

Gaaraj: Aracın yoksa Gaaraj’ın var!

Ingenious: Yenilikçi, tak-çalıştır akıllı ev sistemi.

IPTV ICMs: IPTV ICMs ile yayıncılar cloud içerisinde kendi online rejisini yönetebiliyor, içeriklerini barındırabiliyor ve paylaşabiliyor.

ivarium: ivarium; mobil uygulama ve akvaryuma entegre edilen modüller sayesinde akvaryumunuzu internet üzerinden kontrol edip, yönetmenizi sağlar.

İyi Sahne: Sanatçıların verdikleri hizmetleri detaylarıyla listeleyerek internet üzerinden satın alınabilmesini sağlayan topluluk temelli bir pazaryeri.

Kodyok.com: Kodyok.com, herkesin kendi internet sitesini kod yazmadan ve hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan üretebilmesini sağlayan bir platformdur.

Kolay İK: Kolay İK şirket ve çalışan bilgilerini sade ve güvenilir bir arayüz ile yönetmenizi sağlayan bulut tabanlı bir servistir.

Kuax: Kuax, perakende mağazacılığın en önemli unsurlarından vitrinleri, dijital, akıllı ve interaktif hale getirir.

Kullanıcı Ajansı: Kullanıcı Ajansı satış ve dönüşüm oranlarını arttırmak için ürününüzü gerçek kullanıcılarla deneyimlediğiniz bir platformdur.

MakeRelay: 4Makerelay, 3B tasarımlarınızı birden fazla satış kanalında satmanızı sağlayan ortak platformdur.

Makey: Makey, mıknatıslar ile birleştirilen, robotlar, araçlar ve karmaşık sistemler tasarlamanızı sağlayan yapı bloğu kütüphanesidir.

Market Wall: Perakende marketler için digital reklamcılık.

Mutagram: Müşteri ile işletmeyi buluşturan mobil platform!

Otsimo: Otsimo, otizmli çocuklara eğitsel oyunlar ve bu çocukların ailelerine Big Data analizine dayalı öneriler sunmayı amaçlayan bir platformdur.

Pandora: Pandora, Artırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik teknolojileriyle, sektörel ihtiyaçlara göre mobil uygulamalar geliştiren bir startup’tır.

paó: paó, kullanıcının beden hakimiyetini ve hayat kalitesini arttırmasına yardım etmeyi amaçlayan bir giyilebilir elektronik cihaz projesidir.

Papara: Yeni nesil online ödeme yönetim platformunuz.

Parkbob: Parkbob şehir içinde sorunsuz bir park etme tecrübesi sağlayan, kalabalığa duyarlı bir park yardım hizmetidir.

Pubinno: Pubinno mükemmel içeceğe ulaşmak için teknoloji ve tasarımı içecek sektörü ile buluşturuyor.

Scorp: Dünya’nın en samimi sosyal medyası!

Segmentify: Segmentify e-ticaret ve içerik sitelerinin kişiselleşmiş öneriler ile dönüşüm optimizasyonu yapmasını sağlayan bir bulut çözümüdür.

Skyatlas: Bulut altyapı hizmetleri

SOR’UN: Çağrı merkezlerinin WhatsApp’ı SOR’UN ile telefon başında beklemeyin! Soru ve taleplerinizi markalara anında mesaj olarak iletin!

Maxwell Innovations: Maxwell Innovations, zorlu koşullarda görev yapabilen ve piste ihtiyaç duymayan endüstriyel insansız hava araçları geliştirmektedir.

startups.watch: Girişim ekosistemine özel yatırım analiz ve pazar araştırması şirketi.

Staynote: Staynote, otellerde konaklamakta olan misafirlerin tüm süreçte tüm ihtiyaçlarını mobil cihazlarından karşılamalarını sağlayan bir sistemdir.

Tabtoy: Tabtoy Studios, 3-7 yaş arası çocukların oyuncakları akıllı cihaz ile interaktif bir şekilde oynayabileceği eğitici bir platform sunar.

Tuşla: Tuşla, çağrı merkezlerinde beklemeye son veren uygulama! Siz almak istediğiniz hizmeti seçin, o sizin için arasın ve Tuşla’sın.

Twentify: Twentify, sahadan bilgi toplaması gereken firmalar ile akıllı telefon kullanıcılarını bir araya getiren bir kitlekaynak platformudur.

Viviso: İnternet üzerinden TV izleyenlerin gördüğü reklamları kişiselleştiren Viviso, TV reklamlarına kişisel hedeflemeyi getiriyor.

ZenMate: ZenMate güvenli bir şekilde sevdiğiniz içeriklere ulaşmanın en kolay yoludur.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.