Vodafone Türkiye'nin yeni CEO'su Colman Deegan oldu

Vodafone Türkiye'nin yeni CEO'su Colman Deegan oldu

Vodafone Türkiye'de son üç yıldır CEO koltuğunda oturan Gökhan Öğüt görevinden ayrılıyor. Vodafone Türkiye tarafından bugün yapılan açıklamaya göre şirkete yeni döneminde Colman Deegan liderlik edecek.

Vodafone Türkiye CEO’su olarak görevine 19 Eylül 2016 itibariyle başlayacak olan Colman Deegan, Vodafone Grubu Afrika, Ortadoğu, Asya ve Pasifik (AMAP) Bölge CEO’su Serpil Timuray’a bağlı olarak çalışacak. Buna ek olarak Serpil Timuray Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı sorumluluğunu da üstlenecek.

Bundan önce Vodafone İtalya’nın CFO'su olarak görev yapan Deegan, gelişmekte olan pazarlarda deneyimli bir yönetici. Vodafone’daki kariyerine 1998 yılında genel merkezde Grup Finans biriminde başlayan Deegan, 2007-2011 yılları arasında Vodafone Grubu’nun tüm dünyadaki Birleşme ve Satın Almalarından sorumlu Direktörü olarak çalıştı. Ardından 2011-2014 yılları arasında Vodafone Hindistan’ın CFO'su olarak görev yaptı.

Serpil Timuray konu ile ilgili açıklamasında “Vodafone Grubu olarak, Türkiye’nin potansiyeline inancımız tam olarak ve uzun soluklu bir vizyon çerçevesinde, ülke ekonomisine artarak katkı sağlayacak yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Vodafone’un, Türkiye’deki ilk on yılında, müşteri memnuniyeti odaklı stratejik programı ve güçlü profesyonel ekibi sayesinde 9.3 milyar TL gelir ve 22.4 milyon abone seviyesine ulaştığı başarılı performansını, Colman Deegan ile yeni dönemde daha da yükseltmek üzere çalışacağız” diyor.

Yapılan açıklamada, Gökhan Öğüt'ün Vodafone'dan, başka iş fırsatlarını değerlendirmek üzere 19 Ekim tarihinde ayrılacağı belirtiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.