DJI drone ile uçuş yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz Drone Arena'yı açtı

DJI drone ile uçuş yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz Drone Arena'yı açtı

Drone üreticisi DJI, Güney Kore'nin başkenti Seul'de drone sahiplerinin uçuş yeteneklerini geliştirebileceği özel bir merkez açtı. 1400 metrekarelik bir alanda açılan özel drone pisti, farklı şekillerdeki LED aydınlatmalarla tasarlanmış engelleri barındırıyor. Böylece drone kullanıcıları drone deneyimlerini ve yarışları burada gerçekleştirebiliyor.

Geçtiğimiz yılın sonunda Çin'de ilk mağazasını açan DJI hemen ardından da bu yılın başında ikinci mağazasını da Güney Kore'de açmıştı. DJI müşteriye fiziksel olarak gidebildiği bu mağazaları sevmiş olacak ki bunlara bir de DJI Arena eklenmiş oldu.

DJI Arena tıpkı bir halı saha mantığı ile çalışıyor. İlgili gruplar, drone uçurmak için sahayı grup olarak kiralayabiliyor, kurumsal etkinlikler düzenlenebiliyor bunun yanı sıra mekanda çeşitli workshop etkinlikleri de düzenlenebiliyor. DJI'n amacı burayı hem drone sahipleri için özel bir alan olarak kılmak hem de drone ile yeni ilgilenmeye başlayan potansiyel alıcıların dikkatini çekebilmek olarak nitelendirilebilir.

Drone yarışlarının da gittikçe yaygınlaştığını ve pek çok kullanıcının bu alana ilgisinin artacağını düşünürsek, DJI tarafından yapılan bu tarz erken atılımlar şirketin uzun vadede drone yarışlarında da söz sahibi olabilecek bir konuma getirmesi beklenir bir sonuç olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.