Brekkersclub online kahvaltı abonelik servisine İstanbul'da başladı

Brekkersclub online kahvaltı abonelik servisine İstanbul'da başladı

Online abonelik modelini yemek siparişiyle birleştiren yeni girişim Brekkersclub faaliyete başladı. Benzerlerinden farklı olarak yalnızca kahvaltı servis eden Brekkersclub, İstanbul'un belirli bölgelerinde hizmet veriyor.

Henüz birkaç hafta önce yayına başlayan Brekkersclub'ın kurucu ortakları İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Teknosa, Migros ve Ziraat Teknoloji şirketlerinde çalışan Uğurcan Şen ve aynı üniversitede Gıda Mühendisliği çalıştıktan sonra Tazedirekt ve Modanisa'da iş deneyimi kazanan Eda Gülkanat. İkili geçtiğimiz yıl sonunda üzerinde çalışmaya başladığı Brekkersclub fikrini yaklaşık yedi ayda hayata geçirdi.

Brekkersclub.com adresinden erişebildiğiniz kahvaltı servisi, yoğun iş temposunda güne sağlıklı bir kahvaltıyla başlamak isteyenleri hedefliyor. Abonelik esaslı servis 5 iş gününden (haftalık) başlayarak 20 iş gününe (aylık) kadar farklı paketler halinde satılıyor. Grup ya da VIP abonelik seçenekleri sayesinde Brekkers kahvaltı kulübüne şirketler de üye olabiliyor.

Screen Shot 2016-08-17 at 15.26.56

Kahvaltı için zengin bir mönü sunan Brekkersclub'da dilerseniz geleneksel Türk kahvaltısı, farklı sandviçler ya da pancake, waffle ve müsli gibi farklı alternatiflere yönelebiliyorsunuz. Başlangıç için gün seçimini size bırakan sitede, ertesi gün siparişler için talebinizi saat 15:00'e kadar iletmeniz gerekiyor.

Brekkersclub, yurt dışında bugüne kadar farklı örneklerini gördüğümüz girişimlerin Türkiye'deki ilk örneklerinden biri. Akla Mealbox ve Rafinera gibi girişimleri getirse de başlıbaşına bir kahvaltı servisi olmasıyla bu servislerden ayrışıyor. Online yemek abonelik servislerinde yeni bir dikeye odaklanmasıyla girişimin iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.