SUCOOL, 2016 girişimleriyle Londra turuna çıktı

SUCOOL, 2016 girişimleriyle Londra turuna çıktı

Sabancı Üniversitesi'nin teknoloji girişimlerine destek veren ön kuluçka merkezi SUCOOL, 2016 döneminden mezun olan 7 girişimle beraber 17-23 Temmuz arasında Londra'ya gitti ve 21 Temmuz'da bir 'demo day' gerçekleştirdi.

Girişimciler, SUCOOL'un Londra turu kapsamında Techstars, Masschallenge, Athene Capital, Truestart, Capital Enterprise, PROFounders Capital ve Level 39 gibi yatırımcılar buluşup Büyükelçiliği ziyaret etme şansı yakaladı.

Yeni dönemi için Kasım ayında başvuru sürecini başlatacak olan SUCOOL, yıl sonuna kadar gelen başvurular arasından 2017'de bünyesine katacağı 10 girişime karar verecekmiş. SUCOOL'un 2016 girişimlerini ve Londra turuna dair bir tanıtıcı videoyu hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Son olarak SUCOOL'un 2015 girişimlerinden Raklet'in Techstars Berlin'e, Indoora'nın ise Startupbootcamp Berlin'e kabul edildiği bilgisini de verelim.

SUCOOL'un 2016 girişimleri

HizmetTalebi: Kurumsal firmaların tüm etkinlik ve organizasyon ihtiyaçlarını karşılamak için firmaları hizmet sağlayıcılarla buluşturur. (Girişimciler: Cemal Eyüpoğlu ve Tansu Kendirli)

ChefTeam: Mutfak ekipleri ile HORECA (Hotel/Restaurant/Café) sektörünü buluşturan kariyer platformudur. (Girişimciler: Doğancan Uluğ, Eray Şen)

BirlikteAl: Bireylerin gayrimenkul varlıklarına ortaklaşa yatırım yapabildiği ve gayrimenkul portföyü oluşturabildiği 'Gayrimenkul Kitlesel Fonlama' platformudur. (Girişimci: Erkan Karakuş)

FazlaGıda: Üretim fazlası ve son kullanma tarihi yaklaşan gıda ürünlerinin gıda bankaları ve derneklere bağışlanmalarını sağlayarak onları faydalı kılan platformdur. (Girişimci: Olcay Silahlı)

Shopier: Kendi internet sitenizden, blogunuzdan veya sosyal medya hesaplarınızdan satış yapıp, ödeme almanızı sağlar. (Girişimci: Ozan Süner)

QualifyLabs: Cihaz labarotuvarı ve kendi mobil uygulama test otomasyon sistemi ile uygulama test hizmetleri sunar. (Girişimci: Serhat Bolsu)

Scholife: Lisansüstü öğrenci ve akademisyenleri buluşturan bir platformdur. (Girişimciler: Tuncer Baykaş, Yalçın Yamaner)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.