Oral-B'nin MWC2016'da lansmanını yaptığı akıllı diş fırçası Türkiye'de

Oral-B'nin MWC2016'da lansmanını yaptığı akıllı diş fırçası Türkiye'de

Hatırlarsanız sizlere P&G'nin daha önce milenyum neslini hedeflediği kampanyasını detaylarıyla paylaşmıştık. Kampanyalarında dijitali merkezinde tutan marka bu sefer dikkat çeken akıllı bir ürünle karşımızda: Oral-B Genius.

P&G'nin sahibi olduğu markalardan biri olan Oral-B, akıllı diş fırçası Oral-B Genius'ın küresel lansmanını geçen Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC2016) gerçekleştirmişti. Şirket bugün de akıllı diş fırçasının Türkiye lansmanını yaptı. Hareket Sensörü ve Pozisyon Algılama teknolojisine sahip akıllı diş fırçasının teknik özelliklerinin haricinde uygulaması da dikkatleri çekiyor.

Sadece diş fırçalama alışkanlığına sahip kişilerin dışında diş fırçalama alışkanlığı edinmek isteyenler için de benzersiz bir deneyim sunan cihaz, ağız içindeki hareketleri anlık olarak takip ederek diş fırçalama alışkanlıklarını ortaya çıkarıyor. Ve hatta diş doktorunuza düzenli raporlamanızı sağlıyor.

Dişinizi fırçalarken detaylı rapor çıkardığını bahsettiğim Oral-B Genius’ın önemli özelliklerinden biri de dişinizi fırçalarken kaçırdığınız bölgeyi size göstermesinin ötesinde dişlerinize aşırı basınç uyguladığınızda da sizi uyarıyor. 

Diş fırçasını kişiselleştirebilme

Markette diş macunun yanında bedava sunulan diş fırçalarından akıllı diş fırçalarına doğru yolculuktayız. Akıllı diş fırçasının sağlık açısından faydaları haricinde LED ışığını 12 farklı renk arasından seçebiliyorsunuz, ister modunuza göre ister aile içerisinde karışmasın diye ;)

S11_White_9000_Charger_SL_001

Cihazdaki kişiselleştirmenin haricinde Oral-B App 4.1 ile diş fırçalarken haber, fotoğraf, video gibi bölümleri ile eğlenceli vakit geçirmeniz de mümkün.  Oral-B Genius'un bir diğer önemli özellikse diş fırçalarken size yeterli zaman ve alanı tamamlamanıza bağlı puan vermesi.

Ekran Resmi 2016-08-11 15.58.12

Buna ek olarak oyunlaştırma ile sizin hareketlerinizi düzenli takip eden akıllı diş fırçası size rozetler de veriyor.

Ekran Resmi 2016-08-12 04.00.48

Bu arada kısaca belirteyim, günlük, aylık diş fırçalama raporlarınıza da ulaşabilirsiniz.

Beyaz ve siyah olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile sunulan Oral-B Genius’ın Türkiye’de satışına 15 Ağustos’ta sunulacak. Umarım yakın zamanda Webrazzi Store'da da görürüz :)

İç raporlamanın haricinde lansmanda paylaşılan iki bilgi ile hızla dijitalleşen dünyada Oral-B'nin kurumsalda neler yaptığına da göz atalım.

Tüm dünyada uygulamanın kullanımı:

Uygulamanın kullanımını detaylı takip eden marka, ortalama fırçalama süresinden, indirilme sayısına ve kaç saniye fırçalama yapıldığına kadar anlık takip edebiliyor. Ve işin en güzel yanı ise bölgeler arası farklılıkları anlık olarak görebilmesi.

IMG_9942

Türkiye'de kullanım

Dünya genelinde 2 dakika 24 saniyelik fırçalama yapılmasına karşılık daha az fırçalama süremizin olduğunu ortaya çıkaran rapor ilerleyen süreçte satış raporlarının alternatifi olarak kullanılabilecek derecede önem arz ediyor. Dün 16 yeni kullanıcının kullanmasından gidilecek noktayı düşünün.

IMG_9943

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.