Arianna Huffington, Huffington Post'tan ayrılıyor

Arianna Huffington, Huffington Post'tan ayrılıyor

Huffington Post kurucu ortağı ve baş editörü Arianna Huffington, bugün sürpriz bir kararla yayından ayrılacağını duyurdu. Sağlık ve bakım odaklı yeni girişimi Thrive Global'a odaklanmak istediğini söyleyen Huffington, yeni girişimin ilk yatırım turunu kapattığı haberini de paylaştı.

Twitter hesabından yaptığı açıklama bugüne kadar hep, Huffington Post'un son durağı olacağını düşündüğünü söyleyen Huffington, Thrive Global ile yeni bir yolculuğa başlıyor. Hali hazırda bir süredir, Thrive Global'ın kuruluşuyla birlikte editörlük görevini birlikte yürütmeye çalışan Huffington, artık tek bir işe odaklanacak.

Duyuruyla birlikte bir de basın açıklaması paylaşan Huffington, yeni girişimi Thrive Global'ın Lerer Hippeau Ventures liderliğinde  ilk yatırım turunu kapattığını da açıkladı. Huffington'ın CEO olarak ekibe dahil olması, Thrive Global'ın bundan sonra çok daha agresif bir şekilde büyümeye odaklanacağı anlamına geliyor.

Thrive Global, Huffington Post'un dijital medya alanında yarattığı etkinin bir benzerini çalışanların günlük hayatlarında yapmak istiyor. Fiziksel çalışmalardan meditasyona beslenmeden uykuya sağlıkla ilgili hemen her konu Thrive Global'ı ilgilendiriyor. Girişimin ABD'de seçimlerden sonra Kasım ayında lansmanının yapılması planlanıyor.

Huffington, 2014'te “Thrive: The Third Metric to Redefining Success and Creating a Life of Well-Being, Wisdom, and Wonder” adını taşıyan kitabıyla günümüz iş yaşamının stresi ve koşturmacasıyla elde edilen başarının değerini sorguluyordu. Noyan Ayan'ın Huffington röportajı için bağlantıyı takip edin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.