Hayrettin İstanbul sokaklarında geçen resmi mobil oyununu yayınladı

Hayrettin İstanbul sokaklarında geçen resmi mobil oyununu yayınladı

Komedyen ve YouTube fenomeni Hayrettin artık bir mobil oyun karakteri. Kendi adını taşıyan mobil uygulamasını 4 Ağustos'ta yayınlayan Hayrettin, takipçileriyle bu kez İstanbul sokaklarında maceradan maceraya koşuyor.

iOS ve Android için yayınlanan Hayrettin, tipik bir kaçma kovalamaca oyunundan Hayrettin replikleri ve yerli dokunuşuyla ayrılıyor. Oyun, Hayrettin'in otobüse binmeye çalışırken, akbili olmadığı için otobüs şoförüyla yaşadığı münakaşayla başlıyor. Otobüsten atılan Hayrettin'i bir süre takip eden şoförü atlatmak zor olmuyor ancak ilerleyen aşamalarda önünüze daha zorlu engeller çıktığını görüyorsunuz. Atlayı zıplarken sokaklarda dizilmiş puanları da toplamanız gerekiyor.

Hayrettin oyunu ücretsiz sunuluyor ve uygulama içi satın almalarla gelir sağlıyor. Oyunda yeterli akbiiliniz yoksa, puan toplamayı beklemek yerine 2,5 TL değerinde starter pack ya da 12,99 TL'lik 25 akbil paketini satın alabiliyorsunuz.

Oyun, Yeti Oyun Stüdyosu ve halihazırda Hayrettin ile birlikte çalışan Todo Yapım'ın ortak projesi. Yeti’nin daha önce çıkardığı sosyal quiz oyunu Guess About Me ve bunun Türkçe versiyonu İnsan Sarrafı E-Tohum 2014’te yüksek potansiyelli 15 girişim arasında, daha sonra yayınladıkları Pets and Planes  de en beğenilen yerli yapım oyunlar arasında yer almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.