BlackBerry 'dünyanın en güvenlisi' dediği ikinci Android telefonunu satışa çıkardı

BlackBerry 'dünyanın en güvenlisi' dediği ikinci Android telefonunu satışa çıkardı

2016'nın sonunda kadar olan her çeyrekte farklı sınıflarda yer alacak üç farklı Android telefonu piyasaya süreceğini söyleyen BlackBerry bunlardan ilkini gün yüzüne çıkardı. ''DTEK50'' ismindeki yeni telefon orta sınıf Android telefonlar arasında yer alıyor.

BlackBerry'nin aktardığına göre ''DTEK50'' dünyanın en güvenli Android tabanlı akıllı telefonu. Şirket DTEK50'yi daha önce sahip olduğu tecrübeden yararlanarak geliştirdiği özel güvenlik protokolleri ile donatmış. 5,2 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip telefon tamamen dokunmatik üzerinde klavye bulunmuyor. 3 GB RAM ve 2TB'a kadar yükseltilebilir 16 GB dahili hafızaya sahip. 13MP arka ve 8 MP ön kameraya sahip telefonun ağırlığı ise 135 gram.

Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya, Hollanda ve ABD'de 299 dolarlık fiyatla ön satışa çıkan DTEK50 daha çok orta sınıf özelliklerde Android telefon kullanmak isteyen kişileri hedefliyor. Fiyatının da makul olduğunu söyleyebileceğimiz telefonun kullanıcılardan alacağı tepkiyi göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.