Akıllı yastık projesi ZEEQ, Kickstarter'da hızla 200 bin dolar desteğe ulaştı

Akıllı yastık projesi ZEEQ, Kickstarter'da hızla 200 bin dolar desteğe ulaştı

Sırada uyku verileriniz var... Piyasadaki birçok uygulama ve cihazın aksine doğrudan yastığınızı hedefleyen ZEEQ, geliştirdiği akıllı yastık projesiyle akıllı ev konseptindeki eksik bir parçayı tamamlıyor. 50 bin dolar hedefiyle Kickstarter'da yola çıkan proje, henüz ilk günlerinde 200 bin dolar desteği geçmek üzere.

ZEEQ'in akıllı yastığı, öncelikle iyi bir yastıktan beklendiği gibi dokusundan yapımına size konforlu bir uyku vaat ediyor. Ancak tipik yastıklarımızdan farklı olarak, ZEEQ aktif bir şekilde sizin daha iyi uyumanız için çaba sarf ediyor. Rem-Fit imzalı ZEEQ, kendi Bluetooth hoparlörleriyle siz uyuyuncaya kadar istediğiniz müzikler telefonunuz aracılığıyla çalabiliyor. Üç farklı eksende jiroskopu olan yastık, uykunuzu yakından takip edip, analiz etme iddiasında.

zeeq3

Bu bilgileri ZEEQ mobil uygulamasına aktaran yastığın akıllı alarm özelliği, uyku hareketlerinin kaydedilmesi sayesinde sizi uyandıracak en "doğru" zamanı belirleme iddiasında. Akıllı yastıkta gizlenen bir mikrofonsa, uyku süresince horlayıp horlamadığınızı ve horlama şiddetinizi denetliyor. Horlama seviyenize göre, yastığınız size titreşim gönderip, pozisyon değiştirmenizi sağlayabiliyor.

Kickstarter'a özel 99 dolar fiyattan başlayan ZEEQ'i bugün 149 dolardan başlayan bağışlarla Kickstarter'dan almanız mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.