Snapchat'in yeni özelliğiyle paylaşımlarınızı uygulamaya kaydedebileceksiniz

Snapchat'in yeni özelliğiyle paylaşımlarınızı uygulamaya kaydedebileceksiniz

Snapchat 'Hatıralar' (Memories) adını verdiği yeni özelliği ile kullanıcıların snaplerini ve hikayelerini kaydedebilmesinin önünü açıyor. Yeni özellik ile paylaşımlarınızı uygulama üzerinde saklayabileceksiniz.

Bilindiği gibi Snapchat'in en büyük özelliği kullanıcıların yaptığı paylaşımların 24 saat sonra uygulama üzerinde kayboluyor olması. Kullanıcıların bir snap gönderirken veya bir video çekerken aynı zamanda bunu telefonlarına kaydedebiliyorlar. Ancak yapılan bu kayıtlar telefonun normal galerisi altında toplandığı için normal fotoğraf ve videolar ile çoğu zaman karışıyor.

Memories özelliği ile birlikte şirket kullanıcıların yaptıkları paylaşımları sadece kendileri görebilecekleri şekilde galeri halinde kaydedebilmelerine olanak sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar yaptıkları bir seyahatte çektikleri tüm snapleri kategori halinde uygulama üzerindeki galeri altında saklayabiliyorlar. Ardındanda ileride tekrar bakmak istediklerinde veya çevrelerine göstermek istediklerinde uygulama üzerinden hızlıca gösterebilecekler. Şirket yeni özelliği gelecek aydan itibaren yavaş yavaş tüm kullanıcılarda aktif etmeye başlayacak.

https://www.youtube.com/watch?v=nm1RfWn0tQ8

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.