Doktor randevu platformu Network Locum 7 milyon dolar yatırım aldı

Doktor randevu platformu Network Locum 7 milyon dolar yatırım aldı

Doktorlar için çevrimiçi randevu hizmetleri sunan Network Locum, bu dikeyin büyümekte olduğunu gösteren 5,3 milyon sterlin (7 milyon dolar) tutarında yeni bir yatırıma imza attı.

Network Locum, sunduğu altyapıyla hastanelerin geçici olarak doktor veya hemşire bulmasını sağlayan bir girişim. Doktorlar için daha etkin hizmet ve daha hızlı para transferi vaat eden Network Locum, hem bir pazar yeri olarak hem de hizmet olarak sunulabilir bir yazılım (SaaS) şeklinde hizmet veriyor.

Sağlık sektöründe tecrübeli olan Melissa Morris tarafından 2011 yılından kurulan Network Locum, işin finansal tarafında da kapsamlı bir yazılım sunuyor. Keza doktor bulma konusunda da etkin bir filtreleme sunduğunu iddia ediyor.

Network Locum doktor randevusu

40 bin kayıtlı kullanıcı

Şu anda 5 bini aktif olmak üzere 40 bin kayıtlı vekil doktora ev sahipliği yapan Network Locum, bin 200 kullanıcısından para alıyor. Sosyal medya üzerinden etkili bir pazarlamayla yeni doktorları da platformuna çekiyor. Verilen bilgilere göre yeni doktorların yüzde 70'i bir arkadaş tarafından öneriliyor.

BGF Ventures'ın liderlik ettiği yatırım turu, Network Locum'un hastaneler tarafındaki gücünü artırması için kullanılacak. Londra merkezli girişim şu anda saat başı ücretlendirme yapıyor ama bu model değişebilir. Girişimin daha önce de 3,2 milyon dolarlık bir yatırım aldığı biliniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.