BMW finansal inovasyon için girişimlerin peşinde

BMW finansal inovasyon için girişimlerin peşinde

Alman otomotiv devi BMW'nin finansman şirketi BMW Financial Services, araç finansmanı ve araç sigortalama alanında yeniliklere açık olmak için yeni bir inovasyon laboratuvarı kurma kararı aldı.

Girişimlerle kurumları bir araya getiren bir programa sahip Almanya merkezli L Marks şirketiyle işbirliğine giden BMW, kullanıcıların araç finansmanını ve sigortalamasını kolaylaştıracak ve yeni bakış açıları getirecek girişimlere kapılarını açacak.

BMW Group Financial Services CEO'su Mike Dennett'a göre BMW program sayesinde müşteri odaklı, genç ve enerjik yeteneklerin yer aldığı küçük girişimleri tanıyacak. Bunun yanı sıra onlara deneyim kazandırma ve potansiyel yatırımcılarla buluşturma amacı da taşıyacak. Hatta belki de BMW, bu tarz finansal girişimleri kendini yenilemek için bünyesine katacak.

31 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuruları kabul edecek olan BMW, başarılı adayları alıp 10 haftalık bir girişim hızlandırma programına sokacak. Onlara tahsis ettiği ücretsiz ofis alanıyla, ürünlerini geliştirmelerini ve test etmelerini sağlayacak. Bununla birlikte BMW'nin üst düzey yöneticileri ve müşteriler de bu tarz finansal girişimlerin sunduğu hizmetleri ve yeni bakış açılarını gözlemleyerek test edebilecek.

Görsel kaynak: AR Pictures/Shutterstock

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.