Blackberry, Android tabanlı üç farklı akıllı telefon üretmeye hazırlanıyor

Eski günlerini arayan şirketler listesinde ilk sıralarda gelen Blackberry, Android tabanlı üç farklı akıllı telefonu kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.
Blackberry, Android tabanlı üç farklı akıllı telefon üretmeye hazırlanıyor

Eski günlerini arayan şirketler listesinde ilk sıralarda gelen Blackberry, Android tabanlı üç farklı akıllı telefonu kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. İlginç olan bu telefonların üç çeyrek boyunca peş peşe çıkacak olması.

Neon, Argon ve Mercury kod adlarına sahip akıllı telefonların her biri farklı kullanıcı segmentine odaklanacak. Telefonların farklı segmentlerde yer alması nedeniyle fiyatları ve teknik kapasiteleri de farklı olacak. Önümüzdeki çeyrekten itibaren telefonları piyasaya sürmeye başlayacak ve üç çeyrek boyunca farklı telefonlar piyasaya sürülecek.

Blackberry'nin Neon ismini verdiği akıllı telefonu alt-orta segmentte yer alacak. 5,2 inç ekran ve Full HD çözünürlüğe sahip olacak telefon 3GB RAM, 16 GB depolama alanı ve 2610mAh bataryaya sahip olacak. Şirketin 'Argon' ismini verdiği akıllı telefonu ise 5,5 inç büyüklüğünde ve QHD çözünürlüğüne sahip ekran ile gelecek. Argon 4GB, 32 GB depolama alanı ve 3000mAh batarya ile kullanıcılara sahip olacak.

Proje kapsamında geliştirilen son Android telefon olan Mercury ise fiziksel klavye ile gelecek. 5,5 inç Full HD çözünürlüğünde ekrana ve 3:2 aspect ratio'ya sahip olacak. 3GB RAM ve 32GB hafıza alanı ile satışa çıkacak telefonun bataryası ise 3400mAh gücünde olacak. Blackberry'nin önümüzdeki üç çeyreğin herbirinde farklı bir Android tabanlı telefon satışa sunması olduça ofansif bir hamle. Şirketin bu stratejisi ie pazarda aradığını ne kadar bulacağını göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.