IMAX teknolojisi evlere geliyor, ancak 'biraz' maliyetli olarak

IMAX teknolojisi evlere geliyor, ancak 'biraz' maliyetli olarak

IMAX destekli salonlarda film izlemek sinema seyiricileri için herzaman öncelikli olarak geldiği bir gerçek. Teknolojinin geliştiricisi Kanadalı IMAX şirketi bu teknolojiyi evinize taşımaya hazırlanıyor.

IMAX salonlarında film izlemek kadar popüler filmler için bu salonlarda yer bulmak da bir o kadar zorlu bir süreç. Ancak IMAX kullanıcıları bu 'dertten' kurtarmak istemiş olacak ki özel projeksiyon cihazları ile teknolojiyi evinize getirmeye hazırlanıyor. İki farklı paket seçeneğiyle satılacak olan IMAX ev sinema sistemi ile şirket evinizi ufak bir sinema salonuna dönüştürecek. Ancak 'birazcık' maliyetli olarak.

imax-ev-sinema-salonu-2

'Palais' ismi verilen ilk paket ile IMAX evinize 18 koltuklu bir mini bir sinema salonu inşa ediyor. 4K destekli iki projeksiyonun da dahil olduğu sistemin fiyatı ise 400 bin dolar. Bunun yanında evine daha büyük sinema salonu kurmak isteyen kişiler için de 'Platinum' paketi düşünülmüş. Platinum paketi ile de evinize 40 kişilik IMAX imzalı 'mini' sinema salonunun 1 milyon dolar maliyetle inşa edebiliyorsunuz.

Şirket yakın zamanda da evler için özel tasarladığı sinema salonları için iki tane showroomu Çin'de ve ardından üç tanesini de ABD'de açacağını duyurmuş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.